Monday 23 December 2013

Най-желаните подаръци от жените за Коледа

Какво искат жените за Коледа и кои са подаръците, които носят най-голяма радост? Много мъже си задават този въпрос и признават, че не им е лесно да отговорят на него. Затова нека видим кои са най-желаните подаръци – тези, които биха донесли наистина огромно вълнение и щастие на дамите. Мъже, четете внимателно!
1. Лично избраният от жената подарък, който плаща мъжът. Това е възможно най-хубавият подарък, защото е желан подарък, предварително видян, одобрен и изпробван. Малко мъже се сещат за този вариант, но всъщност няма по-добър от него. Заедно на шопинг – така вероятността подаръкът да не бъде харесан е нулева. Жената получава точно, това което си е харесала и точно това, което иска.

2. Екскурзия до някоя красива държава или страхотен остров. Това е наистина впечатляващ подарък, който носи много емоции и огромна радост и на двамата партньори. Прекрасните спомени остават завинаги.

3. Диаманти. Бъдете сигурни мъже – всички жени обичат диамантите, всички жени си мечтаят да се докоснат до величието на съвършения диамантен блясък. С такъв подарък щастливото женско сърце ви е гарантирано. Диамантът е един от най-красивите скъпоценни камъни, той е и най-устойчивият, най-блестящият и най-скъпият природен камък, така че освен гигантската радост, която със сигурност ще предизвика, може да бъде анализиран от жената като истинско желание за изключително силна и дълготрайна любов.

4. Златно бижу. Няма жена, която да не харесва златни бижута. Накитите остават непроменени с времето, те са ценен подарък и дадените пари остават в тях. Едно красиво колие, обици, пръстен, гривна от благородния метал са изключително впечатляващ подарък.


5. Оригинален, скъп парфюм, нова разработка – по-възможност от последните няколко месеца. Парфюмът зарежда мигновено с положителна енергия, самоувереност, свежест и много радост.


6. Модерна техника - нов телефон, фотоапарат, лаптоп, таблет. Новите технологии интересуват жените, не по-малко от мъжете. Мъжът, разбира се, трябва да знае предварително точно кой модел и марка са харесвани от жената.

7 Луксозно бельо – това също е един страхотен подарък, но присъствието на жената при покупката му е почти задължително. Много голяма е вероятността размерът да не бъде улучен. Скъпото, красиво бельо трябва да бъде и удобно.

8. Много скъпи козметични продукти на световноизвестни марки, преса за коса, карти за спа процедури и солариум са другите така желани от жените подаръци. Скъпата козметика винаги носи наслада и комфорт, тя е истинско удоволствие за всяка жена. Същото е и с всички карти за най-различни модерни процедури и солариуми, които помагат на жената да бъде красива и очарователна.


Автор: Рени Василева

No comments: