Tuesday 21 May 2013

Седмичен хороскоп 20.05- 27.05.2013


Трансформацията започна от материалния свят и беше разклатена представата ни за стабилност както в социален, така и в личен план. Разбрахме, че за да получим нещо ново в живота, то трябва да се откажем от старото. Сега тази седмица идва и последното затъмнение, този път лунно, което ще се случи в знаците Стрелец и Близнаци и ще ни даде и трансформации по отношение на идеите и менталния свят. Ако събитийната промяна вече е на ход, сега трябва да променим и начина си на мислене, за да е успешна трансформацията.

В социален аспект масите от хора ще са трудно предвидими и ще се неспокойни като това може да доведе и до редица трансформации в обществен план, които да се случат внезапно и то много рязко.

Овен – трескави мисли са обхванали Овните – много планове имат, много неща им се въртят в главата, но повечето от тях са по-скоро мечти, отколкото реално можещи да се случат. Овните имат нужда от почивка и презареждане на батериите сега, за да могат да си подредят приоритетите по един нов начин.

Телец – чудесна седмица за преговори, за интервюта и за доказване на личните качества. Много умело ще можете да представите себе си и ако търсите работа, то тази седмица ще можете да намерите това, което ви харесва. Разчитайте на очарованието си, но и бъдете подготвени.

Близнаци – изключително динамична седмица по отношение на Близнаците. Толкова много идеи ще ви дойдат е главата, че ще ви е трудно да ги подредите. Чудесна седмица, ако ви се предлага някое ново обучение, възползвайте се от възможността да научите нещо ново.

Рак – много важна седмица по отношение на плановете при Раците. Идеята за чужбина може да се включи много силно при вас през тази седмица. Може да се замислите както за хубава почивка и преживяване в чужбина, така може и да се ориентирате да реализирате себе си и плановете си извън страната.

Лъв – седмицата на сътрудничеството при Лъва. Очарованието на Лъвовете ще бъде голямо и те ще могат да се насладят на помощта на другите. За да е всичко както трябва един съвт и към Лъвовете: не забравяйте да благодарите за това, което ви се дава.

Дева – много добри идеи, които обаче трябва да са реалистични за да се случат. Не е важно нещо да звучи просто добре, важното е да е изпълнимо и да ви носи тази наслада, която вие очаквате. Включете логиката ви и разчитайте основно на нея .

Везни – ако сте планирали да се обяснявате в  любов на някого, то сега е моментът. Тази седмица ще е чудесна за вас по отношение на комуникацията и идеите ви много лесно ще се приемат от другите, затова възползвайте са от тази ваша харизма.

Скорпион – живеем в година, която се характеризира с промени за представителите на този знак. През тази седмица промените в живота на Скорпионите ще са резки и сякаш ще вдигат завесата над определена част от живота, която е била до момента скрита за представителите на този знак.

Стрелец – време е много основно да се замислите за това какви са плановете ви. Не тези, които са за след 10 години, а какво ви очаква през предстоящите 6 месеца. Важно е да изясните за себе си накъде сте се насочили и какво искате да постигнете.

Козирог –най-ценното качество за Козирозите тази седмица се нарича мъдростта. Това означава да действате логично и според ситуацията, да пазите емоциите си и да сте разумни. Редица ситуации от ежедневието ще ви провокират, но вие трябва да сте мърди.

Водолей – много силна и мощна енергия завладява Водолеите през тази седмица. Няма да могат да сдържат темперамента си. Това, с което не са съгласни, повече няма да присъства в живота им. Ще направят важни промени и личностните трансформации, които ще ми се отразят добре и ще се освободят.

Риби – ако от миналата седмица сте оставили някакви неща, свързани с комуникацията, с преговорите или с обучението, то сега е чудесно време да ги приключите успешно. Седмицата е прекрасна да се посветите на  трупането на нови полезни познания, които да са приложими в ежедневен аспект.

Изготвил: Хули Леонис

No comments: