Wednesday 12 June 2013

Нов подход към старите проблеми

Това ще е седмицата на алтернативните решения. Всяка една класическа ситуация ще намери своето новаторско решение. Ако действаме по стар и традиционен начин има шанс проблемите да се задълбочат, но ако намерим нов подход към хората около нас и по отношение на решаването на проблемите, то нещата ще се подредят много добре.
Всеки един от нас ще трябва да се справи със собствения си темперамент през тази седмица, защото той на моменти може да преминава в крайност и можем да влизаме в конфликти ситуации, без да има смисъл и без да можем реално да постигнем нещо конструктивно.

Овен – разбира се, когато говорим за изпускане на нервите и сдържане на темперамента, трябва да поставим акцент върху знака Овен, който е и най-темпераментния. Със сила и с налагане нещата няма да се постигнат, дори могат да се влошат. Ако в живота ви има нещо, в чиято почтеност се съмнявате, то е добре да го отстраните.


Телец – много динамизъм имаше в последните седмици в живота на
Телците, много нови неща, съществени промени, които на моменти ги плашеха, на моменти ги мотивираха да продължат напред. Тази седмица е подходяща да се забави темпото и да се намери време за почивка в приятна компания.

Близнаци – силата не напуска Близнаците. Сякаш в момента всички направления в живота им са активирани и няма как да се спрат. Дали това е любов, бизнес, отношения, комуникация, деца – всичко е много активно и дейно. Сега е моментът да се действа и да се постигат успешно целите – не е време за почивка.

Рак – времето на Раците наближава. Енергията в момента помага много на представителите на този знак да приключват това, което са започнали през годината и да се подготвят за новата енергия, която ги очаква след рождения им ден. Активно навлизат в сатурновия период, който не се свързва толкова с трудности, колкото с идеята за успешното приключване.

Лъв – мъдрото поведение при Лъвовете ще бъде комбинацията между логика и емоции. Ако намерят този баланс Лъвовете много добре ще се справят с предизвикартелствата тази седмица. Нека се пазят от това да бъдат прекалено сантиментални и да губят контрол над емоциите си.

Дева -  семейството ще е много важно за Девите през тази седмица. Може да има известно напрежение по отношение на налагането на мнението и избора. Девите ще трябва да се съобразят със ситуацията, която ги заобикаля, а едновременно с това ще са убедени, че са прави и ще искат да наложат мнението си. Малко повече толерантност и търпение могат да помогнат много на Девите нещата да се случват добре за тях.

 Везни -  през тази седмица ще има редица събития, която ще покажат на Везните колко важни са хората, които ги заобикалят. Урокът на Нептун ще бъде много добре усвоен в момента от Везните – ако всички са щастливи, то и Везните ще се чувстват така, но ако се породи конфликт, то е добре да се положа усилия той да се реши, а не да се подклажда, защото така всички ще страдат.

Скорпион – една хубава седмица за Скорпионите. Емоциите им ще са по-балансирани и ще се чувстват с свои води.  Чудесна седмица за тези, които се занимават с изкуство и имат изяви сега. Ще бъдат подчертано харизматични и очарователни. Енергията на периода предполага успешно постигане на целите, дори и да има моменти на напрежение.

Стрелец – силата нна Близнаците продължава, предизвкателството за Стрелците също. Това е оста на комуникацията и идеите в астрологията. Именно по тази ос може да има напрежения в живота на Стрелците. Тази седмица всеки един представител на знака ще трябва да защити както себе си, така и собствената си позиция и то на базата на констуктивната комуникация, а не на налагането и цупенето.

Козирог – приятелите ще са генератора на положителни емоции в живота на Козирозите тази седмица. Те ще са както средството за забавление, така и рамото, на което те ще могат да полачат при нужда. Може Козирозите да попаднат в нова социална среда или да има промени в настоящата и по този начин да влезнат нови хора в живота им.

Водолей – това е седмицата на знанието за Водолеите. Независимо дали говорим за курсове, за университет, за обучение като цяло – то тази тема е чудесно представена тази седмица. Ако има Водолеи, които се явяват на изпити, могат да очакват добри резултати, дори на моменти проява на чист късмет. Важни познания както за себе си, така и за другите ще са характерни за Водолеите сега.

Риби – след като Нептун се обърна, емоциите в живота на Рибите сякаш започнаха да се ускоряват. Тези седмица скоростта ще се вдигне. Емоциите не са само предизвикателни, те са и крайно романтични и много наситени в позитивизъм. Урокът на Рибите е да се справят с тези емоции – както положителните, така и негативните. Подредбата на емоционалния свят, както и освобождаване от всичко негативно е много важно в момента.



Изготвил: Хули Леонис

No comments: