Monday 4 March 2013

Тенденции при обувките през пролет 2013

Обувки, обувки, обувки! Коя жена не мечтае за гардероб само за нейните обувки! От балетните пантофки до елегантните високи токове, всяка жена приема различни лица с тях. От забързаната студентка с ежедневните кецове, през бизнес дамата със стилните токове, до купонджийката с високите платформи. Отваряме гардероба и намираме всичко там, в ляво леко се подават захабените бели кецове ( ах, колко ли пъти съм гонила рейса с тях), от дясно виждам острия ток на абитуриентските си обувки, които грижовно са прибрани, пазейки прекрасни спомени. А в дъното забелязвам любимите си платформи - кремави, удобни и елегантни!
Идва пролетта, а с нея и прибирането на ботушите в гардероба! Разгледайте с нас новите тенденции и нашите предложения, както и 4 специално подбрани модела за абитуриентските балове.

1. Принт и платформи

Този година отново платформите са на предни позиции в магазините и защо да не са? Удобни, леки и естествено издължаващи крака ни!Как да не си купиш поне един чифт! Допълнението тази година е,че вече повечето от тях са в различни принтове - цветни мотиви, знаци, дори приказни герои... за всекиго по нещо :)





















 Платформи с цветен мотив // Платформа с японски мотив




2. Класическите високи токчета

Класиката никога не излиза от мода, като малката черна рокля, така и класическия висок ток винаги ще е на предна позиция при предпочитанията на дамите. Ние предлагаме на вниманието Ви два модела високи токчета с така наречената платформа, която дава по-голяма стабилност на крака.






















Червени // Телесни 

3. Обувки с капси и шипове

Този сезон всичко с шипове е на мода, от обувките през дамските чанти, аксесоарите и стигнем до шапките. Тази тенденция не е нова, тя започна още през есен 2012 и засега няма намерение да си тръгва.
























Модел с шипове // Модел с капси 



4. С дебел ток 

Дебелият ток дава стабилност на крака, такава каквато тънкия не може да ни осигури, може би затова много от нас, които трудно се справят с тънките токчета, намират утеха в по-масивните.






















Модел с панделка // Модел с жълт ток 



5. "Чудовищни" обувки

Такъв тип обувки са в модните тенденции от известно време, но за първи път ги забелязахме на българския пазар едва тази пролет

















Модел 1 // Модел 2 // Модел 3 



6. За абитуриентките

Всички знаем колко трудно е понякога да изберете подходящите обувки за вече готовата рокля. За да Ви бъдем от помощ побрахме 4 примерни чифта, които можете да съчетаете според роклята и бижутата си.



























Модел 1 // Модел 2 // Модел 3 // Модел 4 




Не забравяйте, че каквито и обувки да носите, важното е да се чувствате добре в тях! :)))


cheap clothes from chinacheap clothes onlinecheap clothes online for women

No comments: