Monday 4 March 2013

Седмичен хороскоп - 04-11 Март


Енергията на ретроградния Меркурий продължава за ни залива и вече няма човек, който под една или друга форма да не се е сблъскал с влиянието на тази планета. Всичко вече максимално се обърка. Напрежението тръгна от емоциите, мина през мислите, реализира се и сега след като изразихме това, което чувстваме, трябва да превърнем отново хаоса в ред. Това ще е седмицата на обърканите емоции.

Овен – хубавото за Овните предстои, но сега са във фаза на последни приготовления. Да не бързат, след началото на другата седмица енергията ще е с тях, но сега е добре още малко да изчакат и да премислят добре това, което планират да направят.

Телец – може да се наложи на Телците през тази седмица да се изправят през болезнени емоции, които обаче ще ги направят по-силни. Ще им се даде предизвикателство, което ще ги накара да погледнат по един нов начин на света около тях и на себе си.

Близнаци – напрегнат период за Близнаците. На моменти не могат да контролират енергията си. Плановете им се забавят, променят се, това ги ядосва, но именно по тази причина Меркурий става ретрограден няколко пъти през годината – за да помогне на Близнаците да развият в себе си качества като търпение и дисциплина, които обикновено те нямат.

Рак – Седмица, в която Раците могат да обърнат внимание на децата в дома. Също така е чудесна седмица за представителите на този знак, които нямат деца, да се замислят дали искат да имат и дори могат да се решат на тази крачка. Романтиката и топлите емоции са заедно с представителите на този знак.

Лъв – нещата ще се случват добре за Лъвовете през тази седмица, но може те да не са активни участници в случващото се, а по-скоро да седят и да наблюдават отстрани. Това ще е и доброто поведение за Лъвовете през тази седмица- не ви ли питат, не говорете!

Дева – емоционалните и напрегнати облаци над главата на Девата започват леко да се разсейват, но още малко ще продължи този период за представителите на този знак. А седмицата ще е чудесна за самоанализ, от който Девите ще могат да извадят чудесни заключения.

Везни – много силно фокусирани са Везните по отношение на социалния успех през тази седмица, но няма да се получи точно това, което са очаквали. Реално може да се случи една съвсем обикновена ситуация, но Везните просто да са имали прекалено високи очаквания.

Скорпион – чудесна седмица за Скорпионите, които се занимават с някаква авторитетна работа или с бизнес дела. Това е знакът, който много добре знае как да подреди хаоса и да извлече максимална полза от него. Това ще се случи и тази седмица и то по един добър за Скорпионите начин.

Стрелец – опасения са обхванали най-безстрашния знак от зодиака и това не е типично за него. Объркани емоции обаче могат да накарат човек да се държи не като себе си. Стрелците трябва да преоткрият позитивизма в себе си и да помогнат на другите хора около тях, а не да влизат в емоцията на опасенията.

Козирог – чудесни възможности се дават на Козирозите през тази седмица. Това може да са добри възможности в професионален план, добър контакт с шефове. Седмица, в която представителите на този знак ще могат да бъдат оценени и то по начин, който те смятат за добър.

Водолей – малко объркана седмица за Водолеите – много неща ще трябва да се подредят, но няма да знаят откъде да започнат. Както емоциите, така и неща от ежедневието ще трябва да бъдат приведени в ред и най-трудно ще е началото. Ако веднъж започнете, ще видите как всичко ще започне да се случва по един добър начин.

Риби – Рибите трябва много да внимават какво говорят през тази седмица. Думите им могяат много да нараняват близките около тях хора, дори всичко това да не се случва с цел Едновременно с това представителите на този знак могат и да лекуват с думи, въпросът е как ги използват.



Изготвил: Хули Леонис

No comments: