Sunday 30 September 2012

Маникюр на смесени точки

Откакто видях този маникюр в the beauty department,се влюбих в него.Не че досега не съм си правила точки по ноктите,но съчетанието на цветовете сякаш още повече допринесе толкова много да го харесам!Показвам Ви го,за да има още дами,които да се възползват от идеята!

























































Тоалет на деня: 30.09.2012

Въпреки изненадващото циганско лято,което е настанало из цялата страна,няма как да загърбим факта,че есента вече е дошла и ни прави малък подарък под формата на няколко бонус дни лято.Не че се оплакваме!
Но реалността е,че е време да помислим за есенния и зимния гардероб,затова днес сме избрали сладката Кейти от Skunk boy,която също е посветила тоалета си на идващата есен.

























Saturday 29 September 2012

DIY:Снимка върху дърво

Натъкнах се на един много интересен колаж как се слага снимка върху дървена повърхност.Много оригинална и креативна идея,страхотна за подарък на скъп човек,която ще остане за спомен.Аз лично не съм изпробвала още тази техника,но ако някой от вас реши да провери какво се получава,моля да сподели впечатления :)





























































Източник: Tumblr.com

Wednesday 26 September 2012

Кекс с орехи и ябълки

Бърз и лесен кекс
















Няма нищо по-хубаво от парче вкусен кекс, идеално допълнение към сутрешното или следобедното ни кафе.Това е една много любима моя рецепта за бърз и най – хубавото, лесен начин за приготвяне на домашен кекс.


DIY : Актуално колие за минути


Много бързо и лесно, можем да си направим, едно от актуалните, обемни колиeта за сезона. Ефектно може да сe съчетае с ежедневна блуза или с вечерна рокля. 
Не е нужно да купувате специални материали, може да се използват подръчни средства от колиета и гердани, които вече имате.





















Необходими материали:
  •        Два нанизи от перли или друг вид мъниста, за по-добър ефект, в два или повече цвята.
  •       Кожена каишка, която може да използвате от някое друго неупотребявано колие.
  •      Една широка и една по-тясна сатенена лента или от друга материя по Ваш избор.

Tuesday 25 September 2012

Най-добре облечените звезди на наградите Еми 2012

След дългото забавяне в постовете ни,е отново време да наваксаме.Извиняваме се,че се получават такива големи дупки без публикации,но работа и някои пътувания малко ни попречиха на писането.
И сега по същество,наградите Еми всяка година са ми били много интересни,защото страстта ми към телевизионните сериали е огромна.Като почти всяка година,така и тази, любимите ми предавания не бяха отличени,но затова пък има много отличнички сред дамите.
Ето нашият избор за най-добре облечените без определен ред.


January Jones



Thursday 13 September 2012

Модни пози за снимки...или как да избегнем огледалото в тоалетната!

Думата "позирам" не ми харесва,самата тя крещи "изкуствено" и "нагласено".Но тенденцията да виждам разголени 15-20-годишни момичета, снимащи се пред огледала с джуки тип "кокошо дупе" ми идва в повече.
Вулгарщината от снимките на тези деца е доста необятна тема на разговор.Както и това,че винаги естествените снимки са хиляди пъти по-хубави,но тези размисли не са тема на този пост.
Това,което ние ви предлагаме е компилация от модни пози,които горещо Ви препоръчваме,скъпи момичета, да сменят до болка познатия репертоар от тоалетната на мола до вас.
Щом искате да се показвате и да събирате "харесвания" под снимките си,нека поне да са,защото изглеждате изискани и стилни,а не понеже сте си показали дупето.




Wednesday 12 September 2012

По-голям и по-добър кок

Кокът това лято беше сред най-често вижданите прически,както в ежедневието,така и по по-специални събития.Абитуриентките го избираха за баловете, тийновете за всекидневно спасяване от жегата,а фолк певиците решиха,че елегентния кок може да се носи с поли с дължината на колан.Въпреки погрешната употреба на тази прическа от някои,тя си остава един от най-елегантните и женствени начини за прибиране на косата.
Благодарение на the beauty department отново можем да се насладим на още една разновидност на класическия кок.




























Tuesday 11 September 2012

Роклята - синоним на женственост

Време е за един дългоочакван гост пост на чаровната Десислава от True Dreamcatcher.


Не вярвам да има човек, независимо мъж или жена,  който би отговорил различно на въпроса коя е тази дреха, която истински подчертава  женствеността и красотата на всяка дама. 
Роклята – истински синоним на елегантност, изтънченост, изисканост. Дрехата, която е безспорно олицетворение на  нежния пол. И това разбира се не е случайно.. От векове жената се асоциира с роклите. И макар да е било забранено да носят т.нар. „мъжки” дрехи, предполагам, че дамите не са имали нищо против, тъй като единствено носейки рокля,  жената се чувства по-изтънчена, по-изящна, по-шик.. И макар да се радвам, че днес имам свободата да нося каквито дрехи си пожелая, все пак роклята си остава една от любимите дрехи в гардероба ми, която в своите разновидности е подходяща не само за топлите летни месеци, но и за по-студените дни. 
Може да се носи, както в ежедневието, така и в ресторант, на бизнес среща или дори в офиса.
Първото ми предложение са т.нар. момичешки рокли – обикновено без ръкави/презрамки и в разнообразни принтове.



































Giveaway-победители

Поредният giveaway отмина,а ние ви представяме победителите от него.Но първо искаме да уточним,че правилата са,за да се спазват,а някои от вас не отговаряха на тях,но този път решихме да си затворим очите за това,но при следващия giveaway ще следим дали са спазени.

Направихме малка промяна в наградите,затова прочетете добре какво печелите:

1.elenab-спечели и ДВАТА лака -OPI и Essie.Честито!
Решихме да направим първата награда по-голяма,за да си личи кой е имал най-много късмет! :)

2.djenitoo-печели два чифта обеци,изработени от една наша много добра приятелка.
3.Ice Magi -спечели чифт ръчно изработени обеци от същата тази приятелка.


Честито на всички!Очакваме да се свържете с нас на и-мейл: vsichko_za_jenata@abv.bg , за да се разберем как ще си получите наградите! :)





Monday 10 September 2012

Неповторимите чанти Dior


Christian Dior - една от любимите марки на жените по цял цвят, синоним на френски шик и висока класа.
През годините модната къща създава не само елегантни и женствени дрехи, но също така и парфюми, козметика, аксесоари и не на последно място, любимите аксесоари на всяка жена - чантите!


























Чантите на Christian Dior са не само незаменим аксесоар, те са и символ на женственост, елегантност и грация. Моника Белучи, Марион Котилард, Мелани Лоран, Мила Кунис са само част от звездитер които са лица на рекламните кампании на Dior през годините.

DIY: Тениска с дантела

Напоследък сме доста заети със започване на нова работа,стажове,местене и не ни остава много много време за постове,но обещаваме,че скоро нещата ще се променят.А дотогава ви предлагаме още едно "направи си сам" предложение,което се надяваме да оцените,защото идеята е много хубава и със сигурност би изглеждала добре преобразената тениска.






Източник: Stumble Upon



Saturday 8 September 2012

Преливащ маникюр

Не знам дали името,което избрах за този начин за правене на маникюр е правилно,но със сигурност самата техника наподобява на разлети цветове.Взехме под внимание вашите коментари и обръщаме внимание и на женския маникюр.Ето и как да постигнете този ефект.


Wednesday 5 September 2012

DIY:Фиби от копчета

Някои от любимите ми DIY идеи са свързани с копчета,мисля,че могат да се използват не само по предназначение.Освен това предложение сме приготвили още DIY идеи с тях,следете блога ни,за да разберете какви са те.Ето една идея как да разнообразите обикновените фиби.







































Източник: Brittany makes

Tuesday 4 September 2012

Тоалет на деня: 04.09.2012

От известно време изчаквах да пусна нов пост за тоалет на деня,просто защото нищо не ми грабваше вниманието,пък не исках да публикувам нещо,само и само да има какво да се разглежда.Но днес попаднах на тоалета на Кенди,който май съм изпуснала, докато бях на почивка.Харесва ми цялостното съчетание между потника,панталона и обувките като особено внимание обръщам точно на платформите,които са любимите ми обувки за лятото.



































DIY: Гривна от перли и панделка

На нас DIY идеите са ни едни от любимите,затова решихме да продължаваме с тях колкото се може по-често.За днес ви предлагаме още един начин как да си измайсторите сами гривна.Някои твърдят,че излиза по-евтино да си купиш готова,но пък като я правиш сам може да е точно по твой вкус,което е безценно! :)









































Източник: Tumblr.com

Monday 3 September 2012

Прическа "усукан кок"

Винаги съм обичала лесните прически.Тези,които като застанеш пред огледалото и не ти трябват повече от пет минути,за да ги направиш,а и са толкова ефектни,че отминаващите момичета по улиците се чудят как ли съм ги сътворила.
Затова се старая да намират точно толкова лесни прически,които да представяме тук.Днес се спрях отново на един любим мои сайт Тhe Beauty Department,ето и какво са сътворили те.




































Sunday 2 September 2012

Giveaway за края на летния сезон!

Лятото е почти към края си и по този повод решихме да направим нов giveaway!Той идва доста скоро след приключването на предишния,но решихме,че трябва да го направим именно сега!

Правилата са много прости:
1.Трябва да сте харесали страницата ни във фейсбук-"Всичко за жената".
2.Трябва да следвате блога ни т.е да сте наш follower,за тази цел е нужно да идете в менюто от дясно и да откриете секцията Followers,натиснете бутона Join this site и готово.
3.Трябва да оставите коментар отдолу под този пост, като споделите какви постове предпочитате да виждате в блога ни!

Могат да участват всички на територията на България и без значение дали са печелили преди от наш giveaway или не.
Това са условията за участие!

Наградите!

1.Лак за нокти OPI от серията на Nicki Minaj





















2.Ето този лак за нокти Essie























3. И третата по-скромна награда е два чифта ръчно изработени обеци от наша много скъпа приятелка! :)



Победителките ще бъдат избрани на случаен принцип чрез сайта random.org на 09.09.2012 година.
Успех на всички! :)))


DIY:Картичка за рожден ден

Винаги е по-приятно да зарадваш някой близък приятел с ръчно изработена картичка за рожден ден,отколкото купена от магазина.Така показваш,че си вложил старание и време в изработването и,пък и лично на мен много ми харесва процеса на правенето и особено крайните щрихи.
Ето един вариант за такава картичка,надяваме се да е от полза и приятелят,за когото е предназначена да се зарадва и оцени труда Ви.










































































Източник: Tumblr.com