Monday 10 September 2012

Неповторимите чанти Dior


Christian Dior - една от любимите марки на жените по цял цвят, синоним на френски шик и висока класа.
През годините модната къща създава не само елегантни и женствени дрехи, но също така и парфюми, козметика, аксесоари и не на последно място, любимите аксесоари на всяка жена - чантите!


























Чантите на Christian Dior са не само незаменим аксесоар, те са и символ на женственост, елегантност и грация. Моника Белучи, Марион Котилард, Мелани Лоран, Мила Кунис са само част от звездитер които са лица на рекламните кампании на Dior през годините.

Като цяло чантите Dior се делят на няколко основни колекции : 
Dior Diorissimo – Съчетава изискана чувственост с вечната елегантност на модната къща, същото име носи и не по-малко известен парфюм на марката.    






















 Lady Dior - уникален стил, пропит с духа на Диор, със запазения за марката десен стил ”Cannage” (в оригинал, това е техника за тъкане на различни детайли от ратан, използвана в производството на мебели във Франция ).
Един от най-известните модели на марката Lady Dior  е кръстен в чест на лейди Даяна.



















Miss Dior – създадена за  жената , която умее и обича да се забавлява с модата. Последното лице на рекламната кампания на  тази чанта, е сладураната Мила Кунис.







































Dior Granville - колекцията е кръстена на родния град на дизайнера , модерни и стилни чанти, изработени в различни цветове с детайли от питон.





















Dior Soft - практична елегантна и удобна, въплъщение на висшата мода, лице на на тази колекция е символът на италианската женственост  -Моника Белучи.


















Dior New Lock  -  Отразява оригиналността и изтънчеността в стил New Lock , с ключалката, която Кристиян Диор въвежда през 1947г. ,  практични и елегантни модели. 


















Dior Panarea - строга и практична колекция градски чанти, символично пресъздава дома.





















В колекцията чанти на Dior за есен – зима 2012/2013  присъстват задължителните за сезона цветове - бежово, наситено лилаво, черно, червено. Изработени са от кожа, кожа с косъм, текстил, присъстват и задължителните за марката метални закопчалки и инициали. Насладете се на още няколко от страхотните  модели.








































автор: Миглена Ангелова

No comments: