Monday 28 July 2014

5 питиета за запазване на фигурата ни през лятото

Ледено студената лимонада може да е най-доброто решение за горещините, но определено не е най-добрата опция за фигурата ни. Предлагаме Ви няколко варианта за разхладителни напитки, които няма да навредят на коремчето през лятото.

Добавете вкус на водата: Трябва да останем хидратирани по време на големите горещини, затова смесете съвсем малко изцеден сок от плод с водата, която пиете, за да добавите вкус и да я направите по-приятна за консумиране.


Сок от диня: Сокът от диня е идеалният начин за утоляване на жаждата и получавене на минимален брой калории. Дори можете да отидете една стъпка по-напред и да го направите смути от диня, разбира се, трябва да не добавяте никакви високо калорични добавки на смутито като шербет или захар.

Студен чай от мента: Не само е изключително разхладителен през лятото, но и помага на стомаха ви да обработи по-бързо по-тежката храна, която сте консумирали през деня. Предотвратява и подут стомах.


Студен зелен чай: Освен, че предотвратява риска от рак и проблеми със сърцето, зеленият чай е много полезен преди тренировка, помага при горенето на излишните мазнини по тялото.



И накрай, шейк от черен шоколад: Наистина? Да, наистина, черният шоколад спомага за отслабването, защото намаля апетита и засища за доста дълъг период от време. Все пак бъдете внимателни, защото едно такова питие съдържа обикновено около 400 калории и определено не се препоръчва да го приемате всеки ден! 
Всяко нещо, което консумирате, трябва да е с мярка.


Източник: Fitbie

1 comment:

Alex Body Transformation said...

Шейка и сока от диня могат да се ползват за заместител на едно хранене.