Monday 22 October 2012

Бельо за сватбения ден и още нещо...

Когато дойде ред, една жена да се подготвя за сватбеният ден, тя често улисана в избора на рокля, забравя за едно много важно допълнение към нея, а именно бельото.



В най-различни модели и разцветки, то перфектно оформя силуета на всяка рокля. Въпрос на личен избор е каква комбинация ще изберете за този ден, възможностите са много - сутиен с бикини и чорапи с жартиери, корсет с боксерки, боди, стягащо бельо и т.н..Красиво декорирани с дантела или пък стилни и изчистени.













































Разбира се, като задължително допълнение към бельото,трябва да изберете и сватбеният жартиер. 
Първоначално, традицията да се носи такъв жартиер идва от Англия, но постепенно започва да се спазва по цял свят. Може да се спрете на традиционния вариант от бяла дантела и синя панделка или пък да го изберете според цвета на бельото си.
































Също така, не по-малко важно е да изберете и бельото за първата си брачна нощ.При него разнообразието също е много голямо- от сатенени и дантелени нощнички до палави и закачливи костюмчета. Бельото е незаменимото тайно  оръжие на всяка булка за първата и брачна нощ с любимия мъж,вече съпруг.














Но най-важното при избора и на двата вида бельо е, да се спрете на това, в което ще се чувствате най-комфортно и най-секси! Все пак сватбения ден е един от най-важните и незабравими в живота на всяка жена.


Автор:Миглена Ангелова


No comments: