Wednesday 23 October 2013

DIY: Кожена гривна от модните ревюта

Лично аз обожавам кожените гривни, разбира се, съчетани добре с подходящото облекло. Разглеждайки снимки от модните подиуми видях тази интересна и лесна за изработване кожена гривна, разтърсих се по-надълбоко в недрата на diy средите в интернет и открих, че вече някой преди мен е решил да покаже как сам можеш да си я направиш вкъщи.
Затова не се стърпях и пренасям открития колаж направо тук, в блога ни!
Enjoy!





























































































Източник: Lovethispic

Tuesday 22 October 2013

Жълтото като основен цвят в закачлив грим

Жълтото не е основния цвят, към който обикновено се насочваме, като отворим палета със сенки, но пък изглежда много ефектно съчетан с подходящото червило и поставено на подходящата кожа. В това се убедихме, попадайки на този колаж.
Ако решите да изпробвате това съчетание от цветове, не забравяйте, че грим поставен на ралична кожа не стои еднакво и ефектът може би няма да е точно този...а защо пък да не е много по-добър?


Monday 21 October 2013

Как да си направим "дантелена" плитка

Защо се казва "дантелена" плитка все още се опитвам да си обясня, но момичето, което показва как се прави явно така е решило да я кръсти. Много лесна прическа, за която имате нужда само от около 5-6 минути, но ефекта е доста елегантен и открояващ се. Ако обичате да изпробвате нови прически, определено не се колебайте преди да видите как Ви стои тази! За да я постигнете, просто последвайте снимките в колажа и ще видите колко лесно се прави! Успех!


Sunday 20 October 2013

Aupie Fashion Online Store

Здравейте, дами! Днес ще обърнем внимание на един онлайн сайт за пазаруване - Aupie.
С огромна доза  изненада открихме, че предлаганите стоки са с добро качество за парите, които плащаш. От тях получихме среден на дължина бледо розов шал на точки и имитация на дантела и кожен червен часовник с цвете.
Най-голямата изненада за нас беше, че шалът изглежда по-добре на живо отколкото на снимката в сайта им, което по принцип е рядкост (много пъти сме си патили от подобни покупки, които изглеждат примамващо на снимката, а в действителност нямат нищо общо). Много е лек и ефирен, подходящ главно за пролетно или есенно време.
Часовникът за нас беше другата изненада, изглежда точно, както е на снимата и вие ще се уверите по нашите лични снимки, много е оригинален и определено грабва вниманието, след като го разходите поне един път.

Със сигурност можем да вдигнем одобрително палец за аксесоарите в aupie! Съвсем скоро дори ще имаме игра във фейсбук страницата ни, където ще подарим за награда някой от техните аксесоари, така че бъдете нащрек!

P.S Забравихме да споменем, че имат стандартна безплатна доставка до всички точки на света.

Hello, ladies! Today we will focus on a fashion website called Aupie.
We were quite surprised to find out that the items in the shop are a great value for the money. From that website we received a pink dot lace chiffon scarf and a red leather sunflower bracelet watch. The biggest surprise for us was that beautiful scarf was actually looking better in person than on the picture (and you know how many websites there are where you order something and in fact it doesn't look like the picture you saw at all). The chiffon is very flowy and you can wear it mainly in spring, summer and autumn with a variety of different outfits.
The bracelet watch looks exactly as you see it in the picture in the website, it is very original and easily catches the attention of your friends.

We give thumbs up for the accessories in AUPIE and we plan to make a giveaway with their items really soon on our facebook page so stay tuned!

P.S Don't forget that there is a free standard shipping worldwide!


Womens Fashion Online Store
Unisex Sunflower Hidden Button Bracelet Watch
Korean Style Chiffon Pink Dot Lace Scarf

Friday 18 October 2013

Прическа с диадема

Диадемите са страхотен аксесоар за разнообразяване на прическата и добавяне на допълнителна доза чар и оригиналност. Могат да са с блестящи камъни, плетени цветя, панделки или просто обикновени диадеми и пак ще присъства това нежно усещане в прическата Ви. Точно така се е получило и при този туториал, който предоставяме на вниманието Ви, много бърза и лесна прическа, но с красив завършек!


Thursday 17 October 2013

Тенденции при грима за есен 2013

Есента дойде, а с нея и промяната на грима ни, по-тъмните цветове властват отново, а ето и някои от нашите любими визии.

1. Скарлет Йохансън - любимата част от цялостния и грим са ярко червените устни, които безспорно се открояват.
2. Лили Колинс - няма две мнения по въпроса, че "котешките" очи не са излизали от мода и те ще продължат да са актуални и през новия сезон.
3. Оливия Уайлд - опушените очи също са сред любимите ни предложения за есента, най-вече за специални вечери навън.
4. Натали Портман - ние се влюбихме в комбинацията от цветове - розов и тъмно лилав, които много добре подчертават красивите и очи.
5. Каролина Куркова - черната очна линия и сребристите нюанси в сенките също са на мода!
6. Кейт Босуърт - комбинацията от червено с коралово червило на MAC са печелившата комбинация за актрисата с разноцветни очи.

Дано да сте избрали по някоя комбинация, която да пробвате тази есен, мили дами!























Wednesday 16 October 2013

Пухкав елек за есента

Не са ли сладки тези пухкави елечета, които можете да носите само с блузка или върху кожено яке например? Виктория Бекъм, Оливия Палермо, Риана, Ким Кардашиян, Майли Сайръс и още куп знаменитости са били снимани, носейки тази чудна придобивка. За дамите, които си падат по тях намерихме различни уебсайтове, които ги предлагат на разумни цени. Разбира се, можете да ги намерите и в родните шопинг центрове в Зара и Бершка се предлагат на цени между 50 и 80лв.
Но нека хвърлим един поглед и онлайн.






































 Buckle jeans // Jane Norman // Adidas // Mango // American Eagle




Tuesday 15 October 2013

Няколко съвета как да носим ботуши

Дали ще са класически или по-нетрадиционни, ботушите дават нов облик на дрехите ни и всяка дама трябва да има поне няколко чифта, които да съчетава с поли, рокли, дънки и панталони. Предлагаме Ви няколко съвета как по-добре да ги съчетавате през този сезон.

1. Високите ботуши са много подходящи за късните есенни и зимни дни, когато ни пазят краката по-топли и са особено подходящи за съчетаване с рокли и поли.
2. Ботите с височина до глезените са много подходящи за носене с дънки по крака или с рокля подчертаваща фигурата ви.
3. Високите ботуши трябва да не са прекалено тесни и долепени до краката Ви, оставете поне един пръст разстояние, което да позволи носенето на клин, чорапогащник или дънки в тях.
4. Ботушите с тънко токче вървят чудесно със стеснени дънки или поли със средна дължина,
5. Така наречените "каубойски" боти могат много добре да се съчетават с къси дънки или къси панталони, разбира се, с подходящия плътен чорапогащник или клин под тях.
6. Ботите с отворени пръсти са най-подходящи за ранната есен, когато температурите не са станали прекалено ниски и имате повече варианти за съчетаването им - от панталон по крака до секси права пола, а за да добавите рок излъчване, можете да наметнете кожено яке.
7. Ботите с дебело токче можете да носите с почти всичко, тъй като те предразполагат към съчетаването им с различни стилове.




























































Sunday 13 October 2013

Тоалет на деня: 13.10.2013

Това не е обикновен тоалет на деня, който можете да носите по улиците на България. Поне до момента аз не съм виждала много дами с туту поли, които небрежно да пият кафе, да ходят на работа или да излизат от градския транспорт. Да, не е практично, но за сметка на това е различно и красиво.
Предполагаме си спомняте героинята на Сара Джесика Паркър от "Сексът и града"- Кари Брадшоу, която с удоволствие би съчетала подобна туту пола, висок ток и къс топ с перлена огърлица. Подобно, но по-елегантно решение е избрала Анджелики от Гърция, която за своя тоалет на деня се е спряла на черна балетна пола, елегантна жилетка и висок ток с телесен цвят.

Както казахме не е практично, но красотата не винаги е такава!




Friday 11 October 2013

Шест различни начина да хванете косата си

Всеки път щом се замисля да си хвана косата на опашка, нещо ме спира. Не защото не се харесвам с хваната коса, а защото намирам тази прическа скучна. И поради тази причина винаги се опитвам да сложа някакъв аксесоар, който да я освежи и да предаде по-специален вид. В този пост Ви предлагам 6 начина на хващане на косата, които имат нещо различно - от плитка в косите до панделка и къдрици. Вие изберете своя начин, единственото, от което се нуждаете е доза креативност!


Thursday 10 October 2013

Нежен сватбен грим

Фокусът на всяка булка пада най-вече на роклята! И разбираемо е да е така, защото тя е нещото, за което повечето жени мечтаят от малки. Стил принцеса, русалка, бална или ретро, всяка жена има идея в главата си как ще изглежда тя, единствената рокля! Но не много булки обръщат внимание на грима, той спада към второстепенната част от цялостната визия.
За нас той трябва да е съвсем лек, по-скоро подчертаващ естествената красота, затова днес се спряхме на този много лек и почти незабележим грим като предложение за сватбен ден!


Tuesday 8 October 2013

8 начина да носим дълга черна пола

Лятото може да е отминало, но роклите и полите далеч не са извън нашия гардероб! Материите са други, цветовете също, но черната пола нищо не може да я замени. Напоследък получихме няколко молби да отделим един пост на това как да се съчетава дългата черна пола, затова бързо запретнахме ръкави и намерихме този много полезен колаж.

Предлагаме Ви осем интересни идеи как можете да я носите в топло и студено време!





Wednesday 2 October 2013

DIY: Колие от прежда

DIY секцията ни е една от най-предпочитаните от вас, нашите читатели, затова се стараем да я подновяваме често. Тъй като сме на вълна бижута, решихме, че най-удачно е да Ви покажем как да си направите сами красиво колие от прежда.Нещо, което може да постигнете доста бързо и без много усилия. Най-важното-трябва да изберете подходяща прежда и цвят разбира се :) Последвайте снимките, за да видите целия процес.

P.S Ако искате да участвате в новия ни giveaway във фейсбук, трябва само да изпълните условията и можете да спечелите възможността да си изберете гривна по избор от колекцията на прекрасната София.