Tuesday 15 October 2013

Няколко съвета как да носим ботуши

Дали ще са класически или по-нетрадиционни, ботушите дават нов облик на дрехите ни и всяка дама трябва да има поне няколко чифта, които да съчетава с поли, рокли, дънки и панталони. Предлагаме Ви няколко съвета как по-добре да ги съчетавате през този сезон.

1. Високите ботуши са много подходящи за късните есенни и зимни дни, когато ни пазят краката по-топли и са особено подходящи за съчетаване с рокли и поли.
2. Ботите с височина до глезените са много подходящи за носене с дънки по крака или с рокля подчертаваща фигурата ви.
3. Високите ботуши трябва да не са прекалено тесни и долепени до краката Ви, оставете поне един пръст разстояние, което да позволи носенето на клин, чорапогащник или дънки в тях.
4. Ботушите с тънко токче вървят чудесно със стеснени дънки или поли със средна дължина,
5. Така наречените "каубойски" боти могат много добре да се съчетават с къси дънки или къси панталони, разбира се, с подходящия плътен чорапогащник или клин под тях.
6. Ботите с отворени пръсти са най-подходящи за ранната есен, когато температурите не са станали прекалено ниски и имате повече варианти за съчетаването им - от панталон по крака до секси права пола, а за да добавите рок излъчване, можете да наметнете кожено яке.
7. Ботите с дебело токче можете да носите с почти всичко, тъй като те предразполагат към съчетаването им с различни стилове.









































































































Снимки: Tumblr.com

1 comment:

Ваня Димитрова said...

Висококачествени дамски ботуши от Sara Pen