Monday 8 April 2013

Седмичен хороскоп 08.04 - 15.05.2013


Ако миналата седмица акцентът беше над емоционалния ни свят, то през тази седмица всеки един от нас ще се интересува повече какво се случва в неговия публичен живот – като тук са включени отношенията с колегите, отношението към работата, притеснения и вълнения около социалния ни образ, т.н.

Комуникацията през тази седмица ще стане по-директна и по-лична. Няма да сме склонни да задържаме това, което искаме да кажем в себе си, а ще го споделяме директно.

Овен – концентрацията на Овенската енергия намаля и това до известна степен успокои и представителите на знака . Сякаш през тази седмица ще те открият едно спокойствие в себе си, което липсваше през последните седмици и на базата на това спокойствие ще могат да вземат важни решения.

Телец – равносметката при Теците става все по-силна с наближаването на рождените им дни. Все по-ясно ще стане за представителите на знака как искат да продължат в новата си година и какви грешки не трябва да се допускат. Сега не е време за нови начинания, а по-скоро за успешно приключване на старите.

Близнаци – много важна роля през тази седмица ще играят приятелите и то силните приятели, които носят авторитет за Близнаците. Редица неща няма да могат да се споделят с близките, със семейството или с партньора, за сметка на това приятелите ще могат да бъдат това рамо, от което имате нужда.

Рак – при Раците тази седмица има две тенденции. От една страна може да има важни събития, свързани с партньорите, които да им окажат важно влияние, от друга страна раците могат да бъдат изправени пред напрегнат емоционален избор през седмицата и ще трябва да вземат най-доброто решение за себе си.

Лъв – силният период за Лъвовете продължава и те могат да се насладят на успехи. Това, с което трябва да се справят обаче е темперамента им. На моменти могат да казват и споделят неща, които след това могат да не се тълкуват в тяхна полза. Добре е да има една умереност във всяко едно нещо, което правят.

Дева – ако девите са правили важни планове през последните седмици и са се питали кога е най-добрият момент те да се случат, то отговорът е сега. Независимо дали инициативата ще е при девите или ще се дължи на външен фактор, то събитията ще се случат по един бърз начин.

Везни – през последните седмици Везните доказаха, че не умеят да щадят силите си и дори да са на ръба на изтощението, продължават. Това няма да им се отрази добре в дългосрочен план. Добре е да могат да намерят време за себе си и да си дадат сметка, че ако нещо не става, то може би не трябва да се случва. Нищо не трябва да се случва на всяка цена.

Скорпион – тази седмица Скорпионите трудно ще си намерят мястото. Или събитията около тях или вътрешният им импулс много ще ги ангажират и тя ще се впуснат в това да решават проблеми, да помагат и да се справят с трудни ситуации. Това е добра тенденция, при която силната енергия на скорпионите ще може да бъде впрегната за положителни цели.

Стрелец – промените при Стрелеца са много добри. В последната седмица самочувствието на Стрелците значително се подобри на базата на успехите, които постигнаха в личен и професионален план. Всичко това ги направи отново позитивни и оптимистични. Би било прекрасно, ако тази промяна може да бъде задържана.

Козирог – една много интензивна седмица за Козирозите и то най-вече за тази родени към средата на знака. В живота ви ще се завърнат стари ситуации, стари проблеми и стари страхове, с които сте смятали, че сте се справили. Сега животът ще ви покаже дали е точно така или имате да научите нещо ново и има недовършена работа.

Водолей – пак ще се опитват да ограничават Водолеите, пак те няма да се дават. Тази седмица представителите на този знак могат да се изправят пред неприятни за тях задължения, които дори на моменти да предизвикат конфликт. Това обаче ще е много ценно, защото ще провокира промяна и то в тези неща, които не вървяха в последно време. Могат да се очакват положителни резултати след това.

Риби – представителите на този знак ще имат нужда от много емоционана подкрепа през тази седмица във всяко едно нещо, с което се занимават. Ако работите с риби или живеете с тях бъдете много премерени и много деликатни и се опитавайте да им оказвате помощта, от която имат нужда.


Изготвил: Хули Леонис

No comments: