Thursday, 7 March 2013

Прическа за 8-ми март!

Утре е най-женският празник!8-ми март, денят, в който празнуват всички жени без значение възрастта. Денят, в който момченцата късат току що цъфналите кокичета и бързат да подарят на мама, а съпрузите ги сюрпризират с хубав голям букет от любимите им цветя.

Ако имате планове за вечерта, но се колебаете на каква прическа да заложите, ние Ви предлагаме да обърнете внимание на това стилно предложение, което нарекохме "бляскавия Холивуд".
За да постигнете същия резултата ще ви е нужна маша за коса със среден диаметър. Навивате цялата си коса, като захващате готовите къдрици с фиби, за да изстинат така на място. Това се прави за по-дълготраен ефект; след като усетите, че цялата коса се е охладила е време да махнете фибите и да я пуснете свободно надолу. Вземете четка за коса и внимателно срешете къдриците, по този начин ще получите бляскавите вълни като на холивудските актриси.
Ако Ви е харесало нашето предложение и решите да го изпробвате, изпратете ни снимки по фейсбук, за да видим резултатите.
Честит 8-ми Март!Източник: Martha Stewart 

No comments: