Wednesday 20 March 2013

Седмичен хороскоп- 18 - 25.03.2013


Това ще е седмицата на големите обрати. Ако до момента нещата се случваха под повърхността на водата, то сега всичко ще започне да се случва много явно и активно.

Много енергия се е насъбрала и ще иска да се реализира. Това може да създаде проблем по отношение на старта на новите неща. Не трябва да се впускаме веднага да правим всичко, което искаме, а е добре да си поставим приоритети.

От една страна Меркурий вече е директен, което не означава, че това е някаква добра или силна позиция, просто енергията се нормализира.

От друга страна силната енергия на Рибите започва да отслабва и да отстъпва място на Овена. Тази седмица е и пролетното равноденствие(20.03).

Тази седмица Слънцето влиза в Овен, Марс е вече там, а към тях ще се присъедини и Венера. Всичко това подкрепя идеята за новото начало във всяка една сфера- себеизразяване, любов, действие и активност. След периода на застой сега трябва просто да сме внимателни да не прибързваме.

Овен – енергията ще е на страната на Овните през тази седмица и те ще врят и кипят в емоциите си. Чудесен момент за ново начало в живота им – както по отношение на любовта, така и по отношение на бизнес делата. Трябва да се пазят от това да не са прекалено агресивни през тази седмица и да не си навличат неприятели.

Телец – Телците тази седмица ще са непримирими към всичко, което ги дразни и изкарва от равновесие. Ако през последните семиици те бяха по-склонни да си замълчат, то сега не е така. Настъпателно и постоянно те ще постигат целите си.

Близнаци – Каквото имаше да се случва, случи се. Сега Близнаците трябва да си дадат една разновесмтка защо нещата се получиха по този начин и е добре, ако могат да самоанализират и да се запитат дали няма грешка и в тях самите.

Рак – през тази седмица Раците е добре да бъдат премерени и да мислят много внимателно какво правят и какво казват. Те са кротки и добронамерени хора по природа, но тази седмица може да има моменти на емоционално избухване, които е добре да се правят или в дома или когато са сами, защото могат да провокират неправилните хора.

Лъв – чудесен период за Лъвовете, които в последните седмици трябваше да са кротки и по-ниски от тревата на моменти. Енергията на тази седмица е много благоприятна за представителите на този знак, който трябва да представят себе си – било то по отношение на работата или по отношение на нови запознанства.

Дева – Девите могат вече да си отдъхнат. Тази седмица е чудесна за това да се вземат решенията, които бяха отлагани заради ретроградния Меркурий. Постепенно Девите ще успеят отново да подредят живота си така, както им харесва.

Везни – Девите прехвърлиха трудния период на Везните. Везните трябва да са много внимателни през тази седмица и да се пазят – както здравословно, така и емоционално. Може да им се налага да взимат важни решения, които не са им по сърцето, но няма как да ги избегнат.

Скорпион – в този момент Скорпионите много ясно виждат за себе си какъв е изходът от трудните ситуации в живота им, имат план и нямат търпение да го реализират, но просто сега не е моментът. Трябва да се изчака малко, около 10 дни, след това всичко ще се случи по един много по-добър начин.

Стрелец – позитивизма се завръща при Стрелците. Само че това може да стане по един много рязък начин и от никакви планове и емоционална дупка сега Стрелците могат да се впуснат в това да реализират много недообмислени планове, но  по този начин обаче могат да се объркат. Малко ред няма да е излишен.

Козирог – представителите на този знак ще смятат, че всички искат нещо от тях точно в този момент. Козирозите обичат да правят нещата както трябва и ще се впуснат в това да изпълняват нещата, които се искат от тях. В един момент ще разберат, че имат предел на силите и не могат да направят всичко. Добре е в този момент любезно да обяснят, че нямат сили, а не да се хвърлят да нападат другите и да ги обвиняват.

Водолей – трябва много да внимават с темперамента си. Неща, които са пазили в себе си от доста време и не са ги споделяли с другите, за да не ги наранят, сега могат да излезнат на повърхността и да бъдат споделени по един прекалено директен начин, като това може да доведе до обида от страна на близките до Водолея хора.

Риби  - Рибите през тази седмица ще насочат усилията си да докажат себе си и да се реализират в публичния си живот. Могат да им бъдат дадени нови отговорности, може да им се наложи и да се доказват за настоящата си позиция в работата.


Изготвил: Хули Леонис

No comments: