Monday 11 March 2013

Седмичен хороскоп 11.03 -18.03


Започваме седмицата с повече от половината планети в знака на Рибите, но това е и седмицата, в която силата на този знак започва да отслабва. Рибите се свързват, както сме казвали с края, в нашия случай с края на зимата. Постепенно енергията започва да се ориентира към новото начало, символизирано от Овена. Първо Марс ще влезе тази седмица в Овен, след това очакваме и Слънцето да го последва.

А от ретроградното влияние на Меркурий ще можем да се освободим в неделя. Като тук най-вече могат да си отдъхнат Девите и Близнаците.

Днес (11.03) имаме новолуние в знака на Рибите, което можем да тълкуваме един един нов старт по отношение на емоциите. Чудесен момент за представителите на знака Риби, които са родени днес.

Овен – управителят на знака на Овена влиза в най-силната си позиция. Това е аспект, който ще придаде особено очарование на мъжете от този знак и ще ги направи особено привлекателни за другите хора. Разбира се и жените ще се възползват от това влияние, но те трябва да бъдат внимателни да не са прекалено настъпателни и така да отблъснат партньорите си.

Телец – за Телците ще е трудно да си подредят времето през тази седмица. Дори да се опитват да изградят някакъв ред, то в последния момент нещата ще се обръщат или ще се забавят. Това да се разчита на другите през тази седмица не е най-доброто решение.

Близнаци – ако е имало нещо да се случва, то ще стане точно тази седмица в живота на Близнаците. След това напрежението от изминалите седмици ще отшуми, но сега трябва да се приготвите за промените, които усещахте до момента. Малко повече спокойствие няма да ви е излишно.

Рак – Раците няма да имат достатъчно време за близките си през тази седмица, защото ще имат много отговорности и ангажименти в други сфери от живота. Едно неразбиращо поведение от страна на партньорите им, може да доведе до големи конфликти и напрегнати емоционални моменти.

Лъв – седмицата, в която Лъвовете ще се потопят в задълженията си от ежедневен тип. Работата, колегите, ежедневните задачи ще са много важни, а ако има проблем в някоя от тези сфери, то Лъвовете ще усещат тези проблеми като свои и ще са съпричастни.

Дева – тази седмица е с особена важност за представителите на знака, родени в последните дни на август и първите на септември. Дори и да имате много идеи и да ги смятате за чудесни, то опитайте се да ги дооформите до края на седмицата и след това да ги реализирате. В момента има редица планетарни влияние, които ви пречат да видите ситуацията обективно, затова по-добре изчакайте една седмица. След това сами ще се разубедите за някои от тези неща.

Везни – Везните могат да са подчертано напрегнати тази седмица и дори без да искат да влизат в конфликти с хората около тях. Може да се наложи, на тези представители на знака, които се занимават с бизнес, да вземат важни решения и то по един прибързан начин.

Скорпион- искам да обърна специално внимание на представителите на знака родени през първата седмица на ноември. В момента периодът е подчертано напрегнат за вас. От една страна трябва да поемете отговорност както за собствения си живот, така и за този на близките до вас хора и най-вече за тези, които разчитат на вас. От тази отговорност няма да можете да избягате, тя е кармично предопределена.  При всеки един от вас тя ще се изразява по различен начин, но при всички емоциите ще са напрегнати.


Стрелец – самоувереността на Стрелците започва да се завръща в живота им или поне те така искат другите да си мислят. В момента Стрелците минават през период на активен самоанализ и откриват за себе си неща, които не им харесват особено, но с позитивно отношение и оптимизъм всичко ще се подреди по един добър начин.

Козирог – важни промени могат да започнат в живота на Козирозите, родени през последните дни на Декември. Тези промени ще са в позитивен край и ще са продължителни като процес, но могат да започнат изведнъж, много бързо и по един напрягащ начин. За козирозите като цяло е добре да са максимално концентрирани през тази седмица.

Водолей – представителите на знака на Водолея могат да започнат да се замислят за планове,свързани с чужбина и реализацията зад граница. Седмицата е чудесна за Водолеите, които се явяват на изпити – енергията ще бъде подкрепяща ги, но все пак не трябва да разчитат само на късмета, но и на подготовката си.

Риби  - всяка една сфера от живота на Рибите беше много силно застъпена през последните няколко седмици. Тази седмица обаче представителите на знака трябва да обърнат внимание на дома и на семейството си. Хармонията при Рибите ще идва именно от тези две сфери.


Изготвил: Хули Леонис

No comments: