Friday, 22 February 2013

Хули Леонис и астрологията


Мили,дами,знаем колко много от вас се интересуват от астрология и затова решихме,че е време да поместим специално място за зодии и седмичен хороскоп в нашия блог. За тази цел се свързахме с един от най-добрите съвременни астролози Хули Леонис, който от сега нататък ще води рубрика при нас за седмичен хороскоп и детайлно разглеждане на зодиите.

“Астрологията е като гравитацията. Няма нужда да вярваш в нея, за да действа в живота ти”. Всеки ще повярва на това твърдение след лична среща с Хули Леонис. Астрологията за него е не само работа, тя е призвание и смисъл на живота му.

Хули Леонис консултира на базата на класическата астрология, която е усвоил в Академията по астрология в Москва. Тези знания той надгражда с големия си опит и личните изследвания, които е правил в изминалите години. Към астро анализа той добавя елементи от психологията, от социалното конструиране на пола, позовавайки се и на силната си интуиция.

Чрез астрологията Хули Леонис дава информация за важните събития в живота на човека и най-вече за това как да действаш успешно, когато те се случат. Специализирал се е в сферата на винаги актуалната и важна в живота на всеки човек тема за взаимоотношенията – партньорски взаимоотношения, отношения родители-деца и връзката на човека със самия себе си. “Във всеки един момент от живота си ние си взаимодействаме и това е основната ни дейност” – казва той и подчертава, че ясното разбиране и правилната ни комуникация със заобикалящия ни свят и със самите нас е в основата на щастливия живот.

Друг важен аспект от дейността на Хули е свързан с консултиране в сферата на личностната реализация и така нашумялата тема за намирането на личното призвание – дейността, в която всеки човек намира пълната си реализация и която му носи удовлетворение и радост.

Академичното му полиезично образование му дава възможност за лични консултации и семейни консултации на английски, испански и френски език. Хули Леонис има редовни публикации за различни онлайн издания и е част от екипа на сутрешния блок на БНТ.

Може да посетите фейсбук страницата на Хули Леонис тук.

No comments: