Monday 25 February 2013

Седмичен хороскоп 25.02 - 04.03


25.02 – 04.03

Може би вече всеки е усетил объркването, което предизвика ретроградния Меркурий. Някои го усетиха в комуникацията, други имат проблеми с техниката, трети с преместването. Меркурий не прави големи проблеми, но за сметка на това прави малки, ежедневни и много дразнещи. Нека сега да видим как тази енергия се отразява на знаците:

Овен – Овните тази седмица ще искат да се изявят, да покажат на другите какво могат и на какво са способни, но това няма да им е лесно. Това, което искат да кажат или няма да се разбира правилно или просто няма да се оценява по правилния начин. Седмицата е подходяща за обръщане към самите себе си и предприемане на един добър самоанализ.
Телец  - страховете на Телците по отношение на загубване на стабилността и устойчивостта на ситуацията са много активизирани. За щастие много от страховете са силно преувеличени, но все пак представителите на този знак е добре да се успокоят и да внесат малко позитивна нотка в живота си.
Близнаци  - знакът, който трябва да се успокои и да подрери живота си през тази седмица. От много напрежение и ангажименти, просто тялото ви няма да издържи в някой момент и ще ви накара принудително да си починете. Не стигайте до там, а намерете време да релаксирате както физически, така и психически през тази седмица.
Рак – висок старт за Раците през тази седмица, като емоциите могат да са много силни що се отнася до работата и задълженията. Тази седмица може да ви се наложи да застанете зад делата си и да обясните на останалите защо сте постъпили по този начин. 
Лъв – роматичната вълна при Лъвовете продължава с пълна сила, само че тази седмица ще донесе и редица предизвикателства. Нещата в любовта ще се случват добре, но първо ще се преминава през известно напрежение, което на моменти може много да подтиска представтелите на този знак. Важното е, че крайният резултат ще бъде добър.
Дева – трудна седмица за Девите, но те вече усещат тази енергия. Седмицата е добра за това да се концентрирате върху себе си и върху това, което ви вълнува и да не разчитате на другите. Външната помощ по-скоро ще ти обърква, отколкото да ви помага.
Везни – много мила и изпълнена с отзивчивост помощ могат да получат Везните през тази седмица от хората, които са около тях. На моменти задълженията било в професионален или битов план могат да са прекалени, но пък близките и приятелите ще са до вас и ще ви окажат нужната подкрепа.

 Скорпион – чудесна седмица за преговори, независимо че Меркурий е ретрограден. Независимо какви са резултатите от тези преговори, то за вас ще е много важна допълнителната информация, която ще получите покрай тях. Чудесна седмица да извоювате това, за което се борите.
Стрелец – тази седмица представителите на този знак предпочитат да не са тук, в буквален и преносвен смисъл. На моменти ви се иска да сте на друго място, с други хора и просто да се измъкнете от ежедневието, а някои от вас наистина ще реализират важни пътувания през тази седмица.
Козирог – чудесна седмица за нови знания. Може да усещате, че имате нужда да промените нещо в себе си, да се научите на нещо, което до момента не сте можели. Това е чудесна седмица да се замислите над тези въпроси и постепенно да се опитате да ги реализирате.
Водолей  - седмица, в която Водолеите трябва да са внимателни по отношение на парите. Не харчете повече отколкото имате и не се надявайте на несигурни неща, защото може да се окажете с трудно положение. Тази седмица за вас е добре да сте разумни, логични и последователни.
Риби  - това е знакът, който в момента управялва хороскопа. Енергията на Рибите е много силна, а това продължава да активизира много от сферите в живота на представителите на този знак. Бизнес, любов, творчество, успех всичко това се предлага на Рибите – от тях зависи да изберат накъде да се насочат и какви усилия да положат.


Изготвил: Хули Леонис

No comments: