Friday 24 August 2012

Как да носим риза през лятото?


Здравейте,дами,продължаваме традицията с гост блог постовете и днес за нас такъв пост се съгласи да направи Бояна от Snow White in Wonderland.

Лятото е сезон, който позволява да развихрим въображението си за почти всяка дреха от гардероба, а именно ризата дава най-много възможности и несъмнено е актуална.
 
Над къси панталонки, поли или рокля, дамската риза може да се носи разкопчана, пристегната с коланче или небрежно завързана на кръста или над талията. А защо не откраднете риза от мъжкия гардероб и опитате да експериментирате с нея по същия начин? Тя би дала по-небрежен вид и по-голяма свобода.
 
Ако се стремите към по-делова визия комбинирайте широка риза носена над пола с висока талия, а ако искате да носите любимата си рокля всекидневно и по-небрежно можете да я комбинирате с разкопчана риза с интересен, подходящ принт. Опитайте да закопчеете ризата до горе над къси панталонки и получавате смела, модерна визия, която можете да допълните със съответните аксесоари. За по-изчистен тоалет е добре да съчетаете шарена риза с обикновен, едноцветен топ или обратната комбинация.

Да не забравяме и дънковата риза, която много нашумя с последните модни тенденции. Тя предлага същите безкрайни възможности и седи ефектно дори с най-обикновени дрехи.
 
Оставете въображението си да работи и допълнете една от предложените идеи с аксесоари и ще получите модерна визия според всеки повод."

Автор: Бояна Иванова

No comments: