Thursday 2 August 2012

Трите летни предложения на Елица

Имаме голямото удоволствие да Ви представим Елица Душкова от Ribbon in pink,която и преди сте виждали в наш пост за тоалет на деня.Днес специално за нас,тя се съгласи да направи един гост блогър пост и да сподели три от любимите си летни комбинации.
Ето я и нея.








































 Първото предложение е за по-хладните и ветровити летни дни, но все пак се опитах да запазя духа на лятото, като съчетах много и свежи цветове. Тъмните дълги панталони са от ZARA, зеленият топ на цветя е на марката Steps, обувките са от Boohoo  , а чантата - Diana &Co.













































За втория тоалет реших да се придържам по-скоро към casual стила. Нежни цветове, леки материи и удобство - перфектната комбинация за един не толкова горещ летен ден, за разходка през уикенда или за шопинг из градските улици. Блузата е от Topshop, розовата пола на сърчица е от последната разпродажба на H&M (където между другото се намират невероятни находки), а пък високите обувки са на ZARA.









































Третият ми аутфит е прекрасен избор за онези горещи летни дни, когато всичко, което искаме, е просто да ни е леко и прохладно. Тази риза от  ASOS има точно тази цел. А и точно в тези дни не е много препоръчително да носим тъмни цветове. Късите панталонки отново са от ZARA, обувките от Stradivarius.



Като цяло моят съвет за топлите месеци е да избягваме тъмните и мрачни цветове и принтове, както и изкуствените материи. Един от принтовете, които са задължителни за гардероба ни, е цветният принт, свеж и шарен, според мен е способен дори да озари деня ни. Прозрачните материи, както и пеплум стилът са едни от главните трендове това лято.

Пожелавам на всички читатели прекрасни летни дни, изпълнени с много положителни емоции и слънчеви помисли! : )

Елица 

No comments: