Saturday 4 August 2012

Тоалет на деня: 04.08.2012

Много хубави неща можеш да откриеш от препоръки- хубаво кафе,филм, книга и какво ли още не..Винаги можеш да се сдобиеш с нещо интересно и ново.За мен хубавата препоръка може да е само от близък приятел,някой,който те познава толкова добре,че да знае какво ще ти хареса и какво не.
На мен например наскоро ми препоръчаха книгата "50 нюанса на сивото",но не съм сигурна,че ще ми е по вкуса,именно защото ми я препоръка приятелка на приятелка(такива предавания много рядко биха вършили работа).Ако някой от вас я е прочел и има впечатления ще се  радвам да ги сподели.
Колкото до моята препоръка за вас,тя е тоалета на Бранислава.Много семпло и свежо съчетание на деним с топ и да не забравяме- свежата комбинация от цветове.


























































































































блуза: ROMWE; панталони: STRADIVARIUS; обувки: H&M; чанта: HeReJ.com;
очила: PARFOIS; пръстен: PARFOIS; син пръстен: ABATABA (тук);
гривни: RINGeRAJAZARAAVONACCESSORIZEPICK POCKET;


източник: divine world of fashion

cheap maxi dresses online cheap summer dresses cheap summer dresses online cheap wholesale dresses cheap women dresses cheap womens dresses cute cheap dresses

4 comments:

Classy~ said...

Много хубав аутфит сте избрали и този път. :)

Колкото до книгата, смея да твърдя че това е една твърде прехвалена книга, която лично на мен изобщо не ми допадна. Купих си я наскоро и още от първата глава не ми хареса. Плюс това и българският превод е ужасен, мога да кажа че е преведена страшно селски, и всяка втора дума е тая,тоя и все такива едни неприятни за читателя изрази. Има хора които страшно много харесват книгата (аз не мога да си обясня по каква причина), има и такива които изобщо не я харесват. Общо взето ти препоръчвам да отидеш до някоя книжарница и да прочетеш поне в началото, за да разбереш дали би те грабнала.
Ако все пак искаш нещо стойностно от този жанр, бих препоръчала поредицата "Братството на черния кинжал" на Дж.Р.Уърд. Знам че звучи абсурдно, но веднъж превъзмогнеш ли заглавието, книгите всъщност са доста добри. И ако ще четем глупости, то поне да са качествени :D
Дано да съм помогнала с мнението си. :)

Admin said...

Благодаря много за мнението :) И аз чувам доста различни мнения,но общо взето са на двата полюса,или много положителни,или страшно отрицателни.Но май се събират повече отрицателните,ще послушам съвета ти и ще я зачета в някоя книжарница,за да се уверя сама :)

Branislava Antović said...

Oh, thank you so much for featuring my outfit on your blog! :)

All the best from Belgrade!!!

Kisses!

Admin said...

No problem!Your outfit is great and it deserves to be here in the section "Outfit of the day" :)Kisses from Bulgaria! :)