Thursday 12 June 2014

25 уникални начина за опаковане на подарък

Купили сте най-прекрасният подарък на приятел или роднина, но мислите, че няма нужда от притенциозно опаковане? Грешка!


Увиването на подаръка в опаковъчна хартия не е достатъчно да направите една крачна напред и съвсем да изненадате любимия човек. Проявете креативност и изобретателност в подбора на опаковка и аксесоари, заложете на личните надписи и на нещо, което наистина ще се хареса на човека, за когото е предназначен. Ако не сте особено добри в опаковането, не се притеснявайте, подбрах някои чудесни идеи, които могат да са ви от полза. 





























Wednesday 11 June 2014

Прическа: Романтична странична плитка

Не мога да отделя очи от тази прическа, идеална за лятото и за всякакви поводи! Не знам защо толкова много ми харесва, дали защото е лесна и практична за топлия сезон, защото обичам плитките или може би заради прекрасната коса на Емили (момичето на снимките).

Но факт е, че ще я нося доста през идващите месеци, както и предполагам много от вас, след като изпробват как им стои. Всъщност самата прическа изобщо не е трудна за изпълнение, започвате с плитка тип "рибена кост" и събирате цялата коса в единия край, а след това продължавате със сплитането на косата по този метод.

Успех, дами! Наслаждавайте се на чудесното време!



































































Източник: Wonder Forest

Tuesday 10 June 2014

Сюрреалистични приказки от Анка

Съвсем скоро се запознах с работата на една руска фотографка(живееща в Португалия) Анка Журавлева. Тя има различни проекти в стил сюрреалистична фотография, в които се влюбих от пръв поглед! Художничка по призвание и фотограф по желание, Анка намира рисуването изключително полезно, когато експериментира с цветове. Оставям изкуството и да говори вместо мен.  



Monday 9 June 2014

Двуцветен контрастен маникюр

Мили дами, след прекрасния уикенд, реших да ви покажа този много лесен маникюр, който открих онлайн. 

Прекрасният ефект се дължи на двата контрастни цвята, които са използвани – единия телесен, другия ярък розов. Ключът за успешното постигане е много прост – трябва да имате търпение. 
Когато изберете основния цвят трябва да изчакате докато изсъхне напълно. Тогава залепяте тиксото и нанасяте втория си избор, не забравяйте, че трябва да отлепите преди да е изсъхнал втория цвят. Успех, мили дами, наистина е много ефектен и чудесен за лятото!


Wednesday 4 June 2014

Прическа "Холивудски вълни"

Все по-голяма популярност набират така наречените "холивудски вълни" в косите ни.
Те придават изискания блясък на актрисите по червения килим и са основата на женствената ретро визия. Определено можете да използвате прическата, когато решите да излезете на специална среща или има определен повод, където мислите, че ще подхожда на облеклото ви.

Не се страхувайте от ретро визията, сложете червено червило и черни токчета и със сигурност ще съберете всички погледи, където и да отидете.