Saturday 2 February 2013

Моят прекрасен бал: Антония Янкова

Много сме радостни от хубавите мнения и предложения,които продължавате да ни изпращате за рубриката "Моят приказен бал", радваме се,че тя е полезна на абитуриентките тази година. Нашата красива приказка продължава, а заглавието на следващата глава е Антония Янкова. Очарователната млада госпожица е от град Варна и е завършила ГПЧЕ "Йоан Екзарх" с профил френски език. За своята визия е заложила на много нежна дълга рокля, лек грим и романтични букли.







































Здравей, Антония, разкажи ни повече за роклята ти.Как я избра?Шита ли е или е купена готова?

А.Я: Тоалетът ми е шит по поръчка във Варна. Много се чудех какъв да е дизайна и накрая се спрях на по-ефирна рокля в прасковен цвят. За този избор много ми помогна и моята шивачка- Таня, без която нямаше да се чувствам толкова добре на бала! :)))

Как избра подходящите обувки? Обикаля ли много по магазините или беше "любов от пръв поглед"?

А.Я: Обувките ми бяха голям зор. Буквално в последния момент ги намерих. Бяха точно такива, каквито исках. Идеално се съчетаваха с цвета на роклята ми.


Колко общо беше бюджетът за целия тоалет без бижутата?Ще е от полза на нашите читателки да разберат.

А.Я: Бюджетът беше около 500лв, но със сигурност може да се мине и с по-малко. Не е нужно да се харчи огромна сума пари, за да изглеждаш добре.

Абсолютно съм съгласна с теб!Ще ни разкажеш ли как избра грима и прическата?Изглеждат много нежни и романтични.

А.Я: Както обувките, така и гримът и прическата ги избрах в последния момент. Нямах ни най-малка представа как ще се получат, докато не се погледнах в огледалото накрая. Бях приятно изненадана от постигнатия резултат.


























Ако сега трябваше да избираш тоалета си за бала, би ли се спряла на същия?

А.Я: Не! Обичам разнообразието.

Какви са спомените ти от тази незабравима вечер?

А.Я: Спомням си, че се чувствах наистина специална. Хотелът беше на ниво, както и самото обслужване. На входа, любезният персонал ни приветстваше с чаши хубаво шампанско. Все още помня вкуса му... хе-хе. Прекарахме една незабравима вечер! Жалко, че всичко свърши толкова бързо.

В момента с какво се занимаваш?

А.Я: В момента уча връзки с обществеността в Нов български университет и се надявам и занапред да продължа да се занимавам с PR.

Какво ще пожелаеш на бъдещите абитуриентки? 

А.Я: Да бъдат себе си! Няма нищо по-хубаво от натуралната красота.

Би ли искала да изживееш бала още веднъж?

А.Я: Да, разбира се.

Благодарим на Антония за съдействието, пожелаваме и много успехи в професионалната сфера,която е избрала и, разбира се, в личен план!

А вие очаквайте скоро следващата приказна абитуриентка! :)

No comments: