Monday 22 December 2014

Нещо свежо и различно при бижутата

Както вероятно знаете сме страстни почитаттели на бижутата, и най-вече на тези от естествени материали като полускъпоценни камъни. В тази връзка, едва ли за някого е изненада, че редовно следим за нови и нестандартни предложения в областта.
Не може да не сте попадали на станалите толкова популярни през последните години бижута от мъниста и може би също като нас сте вече леко отегчени от еднообразието, което се предлага от повечето производители.

Тази седмица обаче попаднахме на нещо ново и интересно - добре познатата тематика, но поднесена по нестадартен начин - бижутата Blessed от младата българска дизайнерка Галина Ташева.













Първото, което ни направи впечатление е употребата на нестандартни по форми и размери естетвени камъни с високо качество, както и умелата комбинация на цветове, употребата на много декоративни елементи и цялостният "богат" вид на бижутата.

Въпреки, че фейсбук страницата на марката е доста нова и информацията в нея  е сравнително малко, в уеб сайта им открихме гривни, колиета, и което е сравнително рядко за този тип бижута - доста модели обеци, които всяка жена би искала да има.   





Забелязахме още, че макар и за сега малко на брой, дизайнерката предлага и уникати, което за нас като жени е изключително ценно. Все пак никоя от нас не желае да се появи на място, където всяка трета жена носи същите бижута, дрехи, обувки и т.н.
Пожелаваме успех на марката и внимателно ще следим какво ново може да ни предложи.
Накрая, но не на последно място - за коледните празници магазинът осигурява подарък на един от своите фенове. Може това да сте Вие (или пък ние ;) ) - Коледа е! Стават чудеса!

No comments: