Tuesday 4 March 2014

Кои звезди изпъкнаха на раздаването на наградите Оскар 2014?

Церемонията по раздаването на тазгодишните награди Оскар се състоя вчера 2 март в Dolby Theatre в Холивуд. За пореден път червеният килим беше внимателно поставен, за да посрещне отново каймака на гилдията. Сандра Бълок, Анджелина Джоли, Кейт Бланшет, Дженифър Лоурънс(която отново се препъна и падна, почти като миналата година) и още доста красиви  знаменитости разходиха прелестните си тоалети.

Най-голямото разочарование за мен беше това, че Леонардо Ди Каприо не получи Оскар. За пореден път номиниран, отново страхотно изпълнена роля, но явно академията е решила, че ще го измъчва до последно. Искрено се надявам в близките години да получи и той своето отличие, защото определено с играта си във "Вълкът от Уол Стрийт" го заслужи. За Матю Макконъхи няма какво да кажа, защото честно да си призная, не ми е от любимите артисти, но моите адмирации за трансформацията, която е претърпял, за да изиграе тази роля.

За Кейт Бланшет мога само да каже, че беше перфектна в "Син Жасмин" и напълно заслужи отличието си, макар че и Ейми Адамс беше великолепна в "Американска Схема". Точно затова бях доста раздвоена коя от тях искам да победи. Лупита Нионго не ми беше фаворитка в категорията за поддържаща роля. Не смятам, че е заслужено, колкото и да си добър да ти дадат Оскар за първия филм, в който участваш изобщо...Любопитно ми е накъде ще продължи кариерата и от тук нататък. Не един и два пъти сме ставали свидетели на моментно появяване на екрана и после мигновено затишие. Не мисля, че това ще бъде случая с нея, но само времето ще покаже.
Много съм доволна, че "Замръзналото кралство" взе приза при анимираните филми, чудесно завръщане на Дисни в играта. А към допълнение на тази победа и песента "Слагам край" от същия филм получи наградата за оригинална песен от филм!

Стига глупотевини и мои пристрастия, ето и нашите любими тоалети от червения килим.

Дженифър Лоурънс както винаги в Диор; Сандра Бълок с прелестна рокля на Александър Маккуин(победителка за нас в категорията "най-стилна"); Кейт Бланшет в Армани; Кейт Хъдсън във Версаче и Ейми Адамс в Гучи.


No comments: