Wednesday 8 January 2014

Зимен тоалет: "В очакване на пролетта"

Винаги след Коледа хората започват да си мислят за пролетта и лятото, въпреки че следващите два месеца са може би най-студените в годината. Още от септември чакаш празниците, а минат ли неусетно се пренасяш в мисли за разцъфнали дървета и цветя и така чаканото море!

Но стига толкова мисли напред във времето, все още е януари, а това означава, че дебелите дрехи няма скоро да напуснат гардероба ни. Затова решихме да ви покажем нашия избор за тоалет за деня. Той е женствен и стилен, подходящ както за излизане на кафе, така и за работното място. Жилетката е с много красива кройка, удобна и подходяща за сезона, панталонът е класически черен, който сме сигурни, че всяка жена има в гардероба си. Обувките са с дебел ток (никога не сме били почитатели на тънките), а чантата и федора шапката са в така подходящия за зимния сезон винен цвят. Гривната е красив аксесоар допълнение, който трябва да има всеки тоалет. Сигурни сме, че ако харесате и искате да пресъздадете подобен тоалет ще попаднете на точните дрехи и материи, но за всеки случай Ви предоставяме връзки към сайтовете, от където ги намерихме.

жилетка: Amazon  //панталон: Wallis //обувки: Elizabeth and James Solar ankle boots //шапка:Primark// гривна: Juicy Couture

No comments: