Tuesday 14 January 2014

Стил, класа и красота при раздаването на наградите Златен Глобус 2014

Тази година бяхме приятно изненадани от подбора на всички тоалети на церемонията по раздаването на престижните филмови награди зад океана. Нямаше нито една рокля, която да заклеймим на 100%, естествено имаше и несполучливи попадения, но всяка година сме свидетели на това явление. Въпреки многобройните екипи, които стоят зад всяка една актриса в Холивуд.
Да започнем с отличничките според нас, няма да ги подреждаме в класация, просто ще споменем тези, направили най-силно впечатление. 
Първо актрисата Ейми Адамс, която спечели наградата за най-добра женска роля за филма „Американска схема“(категория комедия/мюзикъл), беше избрала класическа червена рокля на Валентино. Чудесен избор на кройка спрямо силует, но ще е трудно тя да избере рокля, която да и стои зле. 
Кейт Бекинсейл, Джена Деван Татум, Емма Робъртс и още няколко актриси бяха заложили на тесни рокли с кройка „русалка“, които ни спряха дъха. Да не забравяме и противоречивата бяла Диор рокля на Дженифър Лоурънс, която раздели мненията на две. Ние я харесахме, защото ни напомни изключително много на роклята носена от нея на миналогодишните награди Оскар (естествено отново на Диор). Не само, че моделът много и отива, но и спечели наградата за поддържаща роля за филма „Американска схема“, категория комедия или мюзикъл. Така че едва ли г-ца Лоуранс се е трогнала от мненията на хората.

Друга отново бяла права рокля ни зашемети и това беше избора на актрисата Маргот Роби, а Джулиана Маргулиас и София Вергара бяха заложили на красиви дълги черни рокли, а както всички жени знаят, никога не може да сбъркаш с черна рокля. 









































































Не можем да пропуснем да споменем и бременните актриси Оливия Уайлд, Дрю Баримор и Кери Уашингтън, които направиха чудесен избор с тоалетите си, които стилно и елегантно подчертаваха наедряващите им коремчета.

А на нас ни остава да очакваме червения килим на Оскарите през месец март тази година.


No comments: