Tuesday 23 April 2013

Седмичен хороскоп 22.04 - 29.04.2013


Преди да настъпи хармонията, трябва да се изчистим от агресията и от всичко, което ни тежи в емоционален план. На това ще ни научи тази седмица. От една страна ще ни провокира да търсим хармонията, от друга страна ще ни накара да се борим за нея, когато я намерим.

Овен  - при Овните може да има известно недоволство през тази седмица. Нещата не се случват с тази скорост и с този размах, които те очакват и това може да ги кара на моменти да са припряни и дори груби с хората около себе си.

Телец – енергията на Телеца започва бавно на славно да ни завладява. Периодът за Телците е много добър, но това не означава, че всичко ще им бъде поднесено на тепсия. Трябва да се действа, а не са се мързелува. Предпоставките за положителни промени са много, просто трябва да се вземе най-доброто.

Близнаци – тук трябва да се внимава много по отношение на темперамента. Близнакът е кротък и разбран човек, докато е такъв, когато обаче излезе от кожата си може да е много рязък и ориентиран към конфликт. Тази седмица може да има редица ситуации, които да предизвикат близнака и то по отношение на парите.

Рак – много важна седмица по отношение на плановете в живота на Раците. Ако сте се чувствали до момента в някаква дупка, то сега изведнъж всичко ще ви стане много по-ясно и ще разберете накъде да се насочите. Търпението ви ще бъде възнаградено.

Лъв – Лъвовете ще трябва да спазват правила, които може да не припознават като свои. Те ще разберат обаче, че е по-добре за момент да не блестиш в пълната си мощ и да бъдеш по-кротък и смирен, но нещата да се получат в твоя полза, отколкото да бъдеш груб и директен и да има прекалено трудности.

Дева – хубавият период за Девите продължава. Специално Девите, които се занимават под една или друга форма с изкуство ще могат да очакват добри успехи през тази седмица. Емоциите, действието и мислите са така настроени, че Девите да могат да се възползват от всяка една ситуация по добър начин.

Везни -  може би Везните ще се справят най-добре с идеята за промяна през тази седмица. След напрегнатите моменти и изпилването на нервите, Везните ще успеят да направят важни и то положителни промени в живота си.

Скорпион –  няма да е лека седмица за представителите на този знак. Предизвикателствата ще са както по отношение на емоциите, така и по отношение на финансите и на ежедневието. Ще трябва много да се озаптява характера на Скорпиона, за да не се стигне до неприятни конфронтации.

Стрелец – това е седмица за действие при Стрелците. Ако нещо не им харесва в средата около тях, то сега е моментът да го променят и да станат отново позитивни и оптимистични. Нещата ще се получат само обаче ако има добре заявена лична инициатива.

Козирог  -  това е седмицата на алтернативното решение при козирозите. Нещата няма да се случват както те обичат – подредено и по един отговорен начин. Ще трябва да помислят къде се крие страничната врата и точно от там ще могат да влезнат или излезнат от една ситуация – според намеренията им.

Водолей – тази седмица няма да може Водолеите да разчитат само на вродения си чар и невероятните си социални умения. Ще трябва да правят неща, които не им харесват  и то с цел да запазят хармонията в дома и с близките си. Това ще е много ценен урок на търпение.

Риби  - прекалено многото емоциите не се отразяват добре на Рибите и това може да предизвиква редица физически неразположения, както и емоционални дупки при тях. Това, което много ще им помогне през седмицата, е да се опитат да се концентрират и да приведат ежедневието си в някакъв режим – така ще могат да се почувстват много по-добре.


Изготвил: Хули Леонис

No comments: