Tuesday 16 April 2013

Седмичен хороскоп 15.04 - 22.04



Постепенно преминаваме към най-хубавата част в годината – средата на пролетта, когато вече  предстои само хубавото и приятно време както навън, така и в душите ни. Тази седмица редица от планетите преминават в знака на Телеца, а това се свързва с енергията на стабилизацията и на устойчивостта. Енергията е много по-спокойна и хората са много повече настроени към удоволствие и почивка.

Овен – тази седмица може да донесе много странни и неочаквани идеи на Овните. Добре е да не се впускат веднага да ги реализират, защото в последствие може да се окаже, че като идеи са чудесни, но като реализация не толкова и могат да съжаляват на един по-късен етап за решението си.

Телец -  това е хубавата седмица за представителите на Телците. Могат да се очакват хубави събития както по отношение на личния живот, така и по отношение на работата. Всеки един Телец ще бъде зарадван с това, което него лично го радва. Чудесен период за ново началото при Телците, които имат рожден ден тази седмица.

Близнаци – много идеи ще се стоварят върху главата на Близнака през тази седмица, а той няма да знае точно коя да реализира. Може да има известно объркване в плановете и да се наложи да се прибегне до план Б, ако има такъв, ако няма е добре много бързо да бъде изработен.

Рак – седмицата е чудесна за едно ново начало в живота на Рака. Това може да бъде както промяна по отношение на работата, така може да е преместване, а може и да е нова връзка за представителите на знака, които все още си нямат другарче.

Лъв- седмица, през която Лъвовете ще се интересуват активно от парите. Тези Лъвове, които нямат достатъчно пари ще се активизират и ще потърсят начини да изкарат, а тези, които вече имат някакъв капитал ще се чудят къде да го инвестират.

Дева – Енергията е с Девите през тази седмица и много ще ги подкрепя по отношение на работата и бизнеса. Идеите ви ще бъдат чути и освен това ще бъдат приети по един поитивен начин. Това, което не трябва да правите през тази седмица е да насилвате нещата.


Везни – напрежението при Везните постепенно се успокоява. Сега трябва да се замислят как да се отърват от напрежението, което се натрупа през изминалите седмици. Освен това може да им се наложи да се доказват както в работата, така и по отношение на партньорството през тази седмица.

Скорпион – Сега започва месеца, в който енергията на Скорпионите няма да е така силна и ще трябва да се пазят както в емоционален, така и в здравословен план. През тази седмица Скорпионите ще бъдат поставени в ситуации на избор, а те ще трябва да вземат правилното решение както за себе си, така и за близките си.

Стрелец – нещата може да не се случват точно както Стрелеца иска през тази седмица. Някакси времето не се движи със скоростта на Стрелците в момента и това може да ги изнервя и да оказва негативно влияние на оптимизма им. Съветът за тях е – по-добре да не се прави нищо, отколкото само грешни неща през тази седмица.

Козирог – чудесна седмица, в която Козирозите могат да отпуснат и да се замислят за хубави неща, чудесно време за планиране на отпуска, чудесно време да се посветите на партньора и да му покажете, че държите на него и той е важен за вас.

Водолей – тази седмица сякаш е прекалено скована за представителите на знака Водолей. Те очакваха, че сега ще има много динамизъм и много положителни промени, а за сметка на това ще трябва да проявяват търпение и да не очаквате нещата да се случат прекалено бързо.

Риби  - тази седмица предполага известен обрат по отношение на плановете при Рибите. Затова имайте едно наум, че нещата могат да се променят в последния момент. Не давайте прекалени обещания, защото самите вие може да нямате възможност да си спазите, а другите ще ви се сърдят.



Изготвил: Хули Леонис

No comments: