Monday 1 April 2013

Седмичен хороскоп 01-07.04.2013



Овен – най-много ще кипят Овните през тази седмица. Голяма нужда и желание за любов имат представителите на този знак. Иска им се нещата да се случат бързо и лесно, но това няма да стане. Съветът тук е: дори да сте сигурни, че отсрещната страна ви харесва, дайте и време да свикне с вас, не бъдете прекалено директни, за да не я отблъснете.
Телец – започна сатурновата дупка за Телците. През този период най-вече емоциите ще са подложени на изпитание. Може да има редица събития, които ще доведат до емоционални трансформации, а те не са лесни. Телците обаче са упорити и ще се справят добре.
Близнаци – Близнаците минаха през плановете, минаха през трудноститите, през колебанията и страховете си. Сега дойде моментът да се сблъскат с новите планове и проекти, с неща, за които са си мечтали през последните месеци. Всички представители на знака трябва да проявят една подчертана отговорност през тази седмица.
Рак – времето на Овните и началото на пролетта не е периодът на Рака, който харесва топлината и сигурността. Силната активност на настоящия период може да се отрази по един тежък начин за представителите на Рака. Това може да доведе до емоционално и физическо изтощение. Това, което ще помогне на Раците е дисциплината.
Лъв – лъвовете са много фокусирани върху това, което се случва с тях през тази седмица. Много са мотивирани и целеустремени през седмицата. Могат да получат ценна помощ от близки до тях мъже. Лъвовете родени в началото на знака ще трябва да се изправят още веднъж пред задължения, които са смятали, че вече не присъстват в живота им.
Дева – Девите ще трябва да се съобразят с идеи, които те самите не споделят през тази седмица, но определено не трябва да показват истинското си мнение. Дори на моменти трябва да се правят на много ентусиазирани – просто обстоятелствата ще го изискват. Ако не направят това всички могат да ги обвинят в саботиране на проектите.
Везни – и тази седмица няма да е изключително лека за Везните, защото слуването продължава да става извън тях. Може да има моменти на емоционално нараняване от страна на другите хора и то ако Везните имат прекалени очаквания към тях. Не се опитвайте да изземете властта и отговорността- сега не е моментът, изчакайте няколко седмици!
Скорпион – представителите на този знак могат да окажат много важна помощ на близките си през тази седмица. На моменти ще им се налага да скриват емцоиите си и да се правят на силни и на хора, които не забелязват трудностите и то с цел да направят живот на близките си по-лек и хармоничен. Голяма отговорност ще се изисква от Скорпионите през тази седмица.
Стрелец – Стрелецът тази седмица ще трябва да се сблъска с ежедневието по един фронтален начин, а това е един от големите му страхове. Тзи седмица обаче ще е различно. Стрелците ще имат достатъчна доза оптимизъм и позитивно отношение, за да се справят с предизвикателствата на ежедневието.
Козирог – козирозите тази седмица активно ще се огледат в очите на хората, които ги заобикалят и ще си сверят часовника относно собствените си начинания и планове. Ще открият неща, които не им харесват и това ще ги мотивира да ги променят.
Водолей – основната енергия през тази седмица ще е насочена към най-близкото обкръжение. Може да ви се наложи да играете важна роля в живота на близки роднини, братя и сестри или пък да се включите активно в междусъседски отношения. Няма да е седмица на грандиозните успехи, а по-скоро на това по един активен начин да подредите ежедневието си.
Риби – тази седмица творческата енергия се пада на знака на Рибите. Чудесна седмица, ако ви се налага да се защитавате или да отстоявате позицията си с думи. Словото ще бъде на ваша страна и ще ви помогне. Ако към него включите и емоциите, всички ще бъдат убедени в това, което казвате.


Изготвил: Хули Леонис

No comments: