Wednesday 6 March 2013

Моят прекрасен бал: Кристина Тодорова

Приказката продължава...досега Ви показахме много лъчезарни млади хора, чиито снимки бяха сред най-харесваните в албума ни Прекрасните абитуриенти във фейсбук. До началото на баловете тази година остават два месеца и половина, време през което ние ще Ви показваме още такива чаровни, енергични и пълни с мечти млади хора. Такава е и Кристина Тодорова от град Бяла, област Варна. Средното си образование завършва във Варна в ПГСАГ „Васил Левски” с профил строителство и архитектура.
Запознайте се с Кристина.


Какви бяха емоциите покрай абитуриентския ти бал?

К.Т: На фона на всичките изпити и учене, прекарах един уникален ден, който никога няма да забравя , ден който всяка една млада дама чака с нетърпение.Денят на моя бал.

Как се спря точно на тази рокля? Какво я направи толкова специална за теб?

К.Т: Избирането на роклята беше най – вълнуващата част за събитието. След доста обикаляне по модните къщи и чудене коя е най – подходящата, се спрях на модела който виждате. Роклята не е шита , поръчах си я от модна къща “Mi Amore” гр. Варна. Избрах този модел, защото отговаряше точно на моите изисквания. Нюансите на лилаво и камъните по бюстието придават свежест и изпълват роклята. Придържах се към идеята бижутата (пръстен и обици) да са с форма и оттенъци , същи като камъните по роклята.Обувките и чантата, които избрах бяха черни, за да не отвличат вниманието от роклята.

На кой се довери за грима и прическата си?

К.Т:  За грима се доверих на Виктория Костова . Професионалист и чудесен човек, разбиращ наистина от работата си. За прическата се обърнах към Златка Демирова. Избрах високо вдигнатата конска опашка, подчертаваща линията на раменете ми.

Какъв бюджет беше отделила за тоалет, прическа и грим? 

К.Т: Бюджета, който отделих за целия тоалет без бижутата беше 800лв.

А в момента с какво се занимаваш?

К.Т: Главна цел ми беше да продължа с образованието си и по специално да продължа с архитектурата. След доста труд и упоритост, мога да кажа, че постигнах целта си. Вече съм студентка във ВСУ „Любен Каравелов” – Архитектура, гр. София.






Би ли искала да изживееш отново емоциите покрай бала и самия него?

К.Т: Ако можех да изживея отново този ден, не бих се замислила и за секунда, бих го направила с удоволствие , без да променям нищо във вида си. На тазгодишните абитуриентки пожелавам един прекрасен и незабравим бал, изпълнен с много положителни емоции и усмивки , бал какъвто беше и моят. Успех !!!


Пожелаваме и на Криси много успехи в образованието и пътя, който е избрала за себе си. Винаги бъди толкова усмихната и лъчезарна. А вие, скъпи дами, очаквайте скоро следващата героиня в рубриката ни "Моят прекрасен бал".



1 comment:

Anonymous said...

Моето прекрасно Криси :*