Saturday 23 March 2013

Моят прекрасен бал: Димитрина Бянова

Трепетните вълнения покрай абитуриентските балове са във вихъра си, остават по-малко от два месеца, в които ще се ходи на проби за рокли, ще се търсят подходящите обувки, а момчетата ще съчетават вратовръзки, обувки и колани. За да продължим да бъдем полезни на абитуриентките тази година, Ви показваме още една красива и стилна млада дама, която се казва Димитрина Бянова от град Сливен. Тя завършва Хуманитарната гимназия в родния си град, а в момента е студентка в Икономически университет Варна. Запознайте се с нея и научете повече за интересния и тоалет и елегантната прическа, която е избрала за тази специална вечер.

 Как се спря точно на този модел рокля?

Д.Б: Както всяко едно момиче и аз избирах роклята си много дълго, лутах се по магазините, пробвах различни тоалети, но в крайна сметка реших да се доверя на собствения си вкус и сама да измисля модела на роклята. Шита е по поръчка от шивачка в град Сливен, много съм доволна, защото тя задоволи и най-малкия ми каприз. Моделът, на който се спрях е комбинация от горната част на една рокля на Eva Longoria, а долната част беше по моя идея.

А как избра подходящите обувки?

Д.Б: По-трудна беше частта с обувките, защото цвета на роклята не позволяваше голямо разнообразие, затова се спрях на тъмно сиви сандали на висок ток. Купени са от Турция, както и камъните, които са по роклята.
Какъв бюджет отдели за тоалета?

Д.Б: Като цяло роклята и обувките не надвишаваха сумата от 400лв.

Беше ли се спряла на грим и прическа предварително или се консултира с професионалисти?

Д.Б: Гримът и прическата също бяха трудна част, тъй като на мен не ми отива силен грим, доверих се на една приятелка, която гримира доста професионално и съм много доволна от резултата. Прическата я решихме заедно с моята фризьорка. Исках изрично да е прибрана небрежно, а как точно изяснихме на пробната прическа, около 2 седмици преди самия бал.


Ако сега трябваше да избираш отново, би ли заложила на същата визия?

Д.Б: Ако сега трябва отново да съм абитуриентка мисля че бих заложила на същата визия, и цвета беше интересен, изпъкваше сред повечето черни и червени рокли, и мисля че моделът ми отива.

Какви спомени запази от абитуриентския си бал?

Д.Б: Спомените ми от самата вечер не са много, и то не в следствие на алкохол  a по-скоро на вълнение .. Всеки преминал през това, знае че трепетите са огромни и адреналинът е на макс.

Какъв съвет би дала на тазгодишните абитуриентки?

Д.Б: Най-добрият съвет, който мога да дам на тазгодишните абитуриентки е да се насладят на своя миг, за обърнат гръб на завистта на другите, защото тя е задължителн елемент от балната вечер, колкото и да е жалко това. Също бих ги посъветвала да разчитат на нежността и красотата си, да не избират кичозни рокли и големи като кошница прически. Да бъдат себе си и така ще изпъкнат.


Пожелаваме успех на чаровната Димитрина във всички начинания и очаквайте скоро следващата прекрасна абитуриентка! :)

No comments: