Tuesday 26 March 2013

Седмичен хороскоп 25-31.03.2013


Енергията на Овена става все по-силна и ни кара всички под една или друга форма да бъдем активни и да се впускаме в нови начинания.  През тази седмица всяки един от знаците ще се изправи пред идеята за риска, за себеналагането и за активност.  В този ред на мисли в края на седмицата ще спечелим още един час, за да имаме повече време да действаме.

Овен – хубавият период за Овните продължава, но тази седмица дори и да искат, няма да могат да се сдържат и ще бъдат прекалено директни във всяко едно отношене, но като че ли най-вече по отношение на действието. Не си правете планове, защото самите вие няма да ги спазвате.

Телец – емоциите при Телците ще са много интензивни през тази седмица, но няма да могат да стигат до повърхността – ще си остават скрити и неразбрани. Това може да провокира и физическо неразположение при представителите на този знак, затова нека да бъдат внимателни.

Близнаци – много е важно Близнаците през тази седмица да знаят накъде са се запътили. Сега те могат да са изключително убедителни и да накарат другите хора да се вслушат в това, което те казват. Изяснете за себе си първо какво искате и след това накарайте другите да го направят.

Рак –  представителите на този знак могат да усещат, че тази седмица животът им не се движи според техния ритъм. Всичко се случва около тях някак забързано, а те не могат да контролират ситуацията. Ще се изправят пред един от основните си страхове – да загубят сигурността в една ситуация и може да им се наложи да вземат някакъв премерен риск.

Лъв –  седмица чудесна за нови начинания. През следващите седем дни Лъвовете могат да се чувстват прекалено ентусиазирани и това да им пречи да насочат енергията си в една посока. Всичко това може да провокира едно раздразнение в тях, което самите те да не могат да си обяснят.

Дева – чудесна седмица за представителите на знака, които се занимават по някакъв начин с грижа за другите – лекари, психолози, консултанти. Много добри успехи могат да имат точно в тези сфери. Като цяло Девите трябва да се пазят от прекалени рискове през тази седмица.

Везни – събитията при Везните сякаш ще идват отвън, а те просто ще трябва да се съобразяват с тях. Това може да не им е много лесно, защото под една или друга форма ще са лишени от възможността да реагират така както биха искали. Това може да породи голямо емоционално напрежение, което трябва да бъде успокоено, за да не създава излишни проблеми.

Скорпион – това ще е една седмица, в която личните качества на Скорпионите ще бъдат поставени на изпитание. С много неща те не бяха съгласни в последно време както в личен, така и в професионален план. Сега ще им се даде възможност да действат и да променят ситуацията така както на тях им харесва. Сега не е моментът да се плашите и опасявате, а да действате.

Стрелец – седмицата на любовта за Стрелеца. Прекрасни романтични моменти със специални хора може да има през седмицата за Стрелците. Също така може да е много добър периода за представителите на знака, които се занимават по някакъв начин с изкуство. Много подходяща седмица за изразяване на творческата енергия.

Козирог – прекалената агресия и конкуренция няма да са по вкуса на Козирозите през тази седмица и те ще търсят убежище в най-близкото си обкръжение. Независимо, че са може би най-социалния знак, тази седмица ще се чувстват добре сред близките си хора и в дома.

Водолей – Чудесна седмица за Водолеите, които се занимават с бизнес или им предстои да вземат важно решение, свързано с известна доза риск. Те ще се готвят ще обмислят ситуацията и това как да постъпят, без да си дават сметка, че нещата ще се случат без тяхното участие – те само ще видят резултата.

Риби -  Рибите през тази седмица трябва да мислят позитивно. След силния период, през който преминаха, сега е дошъл един по-спокоен период, който обаче може да се струва на представителите на този знак като не правене на нищо и това да ги депресира. Това не е така – и вие имате нужда от почивка.


Изготвил: Хули Леонис

No comments: