Sunday 10 March 2013

Тенденциите при късите коси през 2013

Не на всяка жена и отива къса коса, но на тези, на които им стои добре, едва ли биха пуснали отново дълга. Трудна стъпка е да подстрижеш косата си, особено, ако цял живот си била с дълга, но много жени твърдят, че самият акт на подстригване действа много освобождаващо.
Както казах тези прически не са за всеки, но не можем да отречем, че има жени с много правилна и като че ли "излята" структура на лицето, на които една къса прическа би стояла много елегантно, подчертавайки всичките им предимства.

През 2013 година в тенденциите при прическите се открояват така наречената "pixie cut", която представлява много късо момчешко подстригване, наскоро с такава прическа видяхме актрисата Мишел Уилямс и Джинифър Гуудуин, а през същата фаза са минали още безброй знаменитости- Натали Портман, Виктория Бекъм, Кийра Найтли, Емма Уотсън, Ан Хатауей, а съвсем наскоро ни я демонстрира Чарлийз Терон на раздаването на Оскарите 2013. 


Други открояващи се тенденции са прическа стил "Питър Пан", до раменете ( "bob haircut") в по-къс и по-дълъг вариант, с или без бретон, по-дълга отпред и по-къса отзад, кичури с различни цветове, а така популярната напоследък избръсната част от главата вече няма да фигурира в каталозите на топ коафьорите. 









  



















































































































Снимки: Google

No comments: