Sunday, 17 February 2013

Моят прекрасен бал: Цветелина Василева

Май месец вече не изглежда толкова далеч, а с него и приготовленията по абитуриентските балове със сигурност са започнали за много от тазгодишните завършващи. А ние продължаваме да ви представяме стилните абитуриентки от предходните години, за да черпите идеи,а те да споделят с вас вълненията покрай този незабравим ден.
В поредното интервю с една прекрасна абитуриентка ще Ви запознаем с Цветелина Василева от  Айтос, която описва себе си като емоционална, свободолюбива, чувствителна и суетна. Завършила е СОУ "Христо Ботев" в родния си град през изминалата 2012 година.


Трудно ли се спряхте на роклята за бала си?Тя шита ли е или е купена готова?

Ц.В: Ако постоянното разглеждане на красиви рокли може да се нарече трудно - да.  Тоалетът е шит, а шивачката се казва Христина. Избрах този модел, защото е семпъл и свеж, не-натруфен.

А как се спряхте на обувките? Знаем,че много момичета търсят доста, докато попаднат на перфектните за тяхната рокля?

Ц.В: Избрах обувките още през лятото на 2011, когато дори не бях решила каква ще бъде роклята, бях сигурна, само че ще е бяла, а обувките - червени. В крайна сметка, когато отидох да ги купувам , червените бяха изчерпани. Останали бяха само бежови, а моделът е елегантен и учудващо удобен, така че побързах да ги взема.

ZARA high-heels - platform court shoe with contrast, 12.5cm.


Колко ти излезе тоалета като цена,за да могат да се ориентират бъдещите абитуриентки?

Ц.В: Около 2 000лв. + бижутата. Купих ги изгодно и разлика почти няма.

Как се спря на тази прическа и грим?

Ц.В: Прическата и грима бяха избрани предварително. За целта се доверих изцяло на местни фризьорка и гримьорка.Ако можеше в момента да избираш наново цялата си визия за бала, отново на тази ли щеше да се спреш?

Ц.В: Със сигурност не.

Какви са спомените ти от самата вечер?

Ц.В: Чувствах, че все едно вървя по вода.
Беше изумително!


С какво се занимаваш в момента?

 Ц.В: В момента работя като оператор въвеждане на данни в "Медицински център I" ЕООД, гр. Айтос. Също се занимавам активно с модерен балет при читалище "Васил Левски", гр. Айтос.

Какво би посъветвала бъдещите абитуриенти?

Ц.В: Нека опитат да не се влияят от чужди мнения! И най-важното - да внимават да им е удобно. :)))

Би ли искала да изживееш още веднъж бала си?

Ц.В: Иска ли питане!

Роклята е вдъхновена от тази на актрисата Ема Уотсън

Благодарим много на Цвети за това кратко интервю,което се надяваме да Ви е било от полза.Очаквайте скоро следващата главна героиня в рубриката ни "Моят прекрасен бал".

No comments: