Sunday, 20 January 2013

Моят прекрасен бал: Румяна Ванчова

Благодарим на всички,които ни писаха колко полезна им е рубриката ни "Моят прекрасен бал".Надяваме се тя да ориентира много бъдещи абитуриентки и да им помогне в приготовленията за бала.След чаровните Петя и Антония,продължаваме с нова доза стилни абитуриентки в лицето на Руми Ванчова, която е родом от Видин,но живее в София от 14 години. Завършила е 29-то СОУ " Кузман Шапкарев" и е почерпила вдъхновение за тоалета си от една холивудска звезда.Как избра роклята за бала си? От къде черпеше вдъхновение?

Много трудно ми беше да избера своя тоалет за бала,заради фигурата си, с която исках да се съобразя.Исках роклята да е елегантна и да ми отива най-вече.Разглеждах всякакви сайтове,но попаднах на Zimbio.com, от там попаднах на галерията на Ева Лонгория и в нея видях прекрасната рокля, от която взех идеята за горната и долната част на моята. Разбира се, кройката бе променена според фигура ми от дизайнераката Поля Кинова и модна къща Палома, която се намира на ул. Пиротска на ъгъла с ул.Джордж Вашингтон, точно зад Централни хали.Тя ме ориентира в материя за самата рокля и дантелата, която бе обшита в долната част. Останах очарована след 3-тата проба и за 2 месеца имах роклята.А подходящи обувки трудно ли намери?

Обувките за мен са една от най-важните части за завършека на тоалета. Избрах ги лесно,защото знаех какво искам - обувка средно 10см, с платформа и отворени пръсти и ги намерих.Моите обувки бяха велур, както и дамската чанта-портмоне. Държах да са един цвят и материя.

Колко приблизително ти излезе тази чудесна визия?

Роклята бе 680лв, обувките и чантата 80лв, средно без бижутата тоалета ми излезе 800лв.


Как реши каква ще бъде прическата? За грима на професионалист ли се довери или на себе си? 

Прическата си я бях харесала още в 8ми клас и реших,че за моя бал ще съм с нея,отидох на пробна и официална прическа ,за да добия представа как ще се получи. Гримът реших да си направя сама,защото бях ходила на пробен и гледката беше плачевна и от страх да не заприличам на плашило, реших да се гримирам сама. Поне знаех,че ще направя каквото искам.

Задаваме този въпрос на всички момичета - ако можете да изживееш още веднъж бала си, същата визия ли щеше да избереш?

Хаха това е най-трудния въпрос! Мисля,че всичко бих направила по същия начин с изключение на грима, бих се престрашила и доверила на професионалист.


Какви са спомените ти от самата вечер?

Смело мога да кажа - най-хубавата вечер в моя живот! Прекарахме си прекрасно с много танци,смях, купон... беше страхотно.

С какво се занимаваш в момента?

В момента не работя, уча за поредни кандидат-студентски изпити.

Какво би пожелала на бъдещите абитуриентки?

Моят съвет към тях е да съобразят роклята спрямо фигурата си,а не по това как на някой друг стои дадената рокля.Да не се обличат тип "леки жени" и всичко да им е навън, красотата може да бъде показана не само с разголено тяло.И най-важното да не робуват на "сега т'ва е модерно и аз ще съм с такова", бъдете с това, което ви отива!

И последно,ако можеше би ли искала да изживееш абитуриентския си бал още веднъж?

Ооо разбира се, не бих пропуснала за нищо на света.


Искрените ни благодарности на Руми за това интервю!Пожелаваме и попътен вятър и успех на кандидат-студентските изпити!
А вие очаквайте скоро следващата стилна абитуриентка в рубриката ни "Моят прекрасен бал".

No comments: