Tuesday 15 January 2013

Моят прекрасен бал: Антония Евтимова

Продължаваме с рубриката "Моят прекрасен бал",която има за цел да Ви запознае със стилни абитуриентки от предходните години и да помогне на бъдещите такива да се приготвят за този незабравим ден от живота на всеки човек.

Днес ще Ви запознаем с Антония Евтимова от град Дупница.Тя завършва гимназия "Христо Ботев" в родния си град,а в момента е студентка в УНСС, специалност - Икономика и Бизнес и помага на родителите си със семейния бизнес.
През свободното си време обича да спортува, разнообразява ежедневието с тенис на корт,фитнес,а понякога с планински преходи. Най-голямата и страст обаче е шопинга (май както на повечето от нас).
























Как избра роклята за бала си? Готова ли беше или е шита по поръчка?

А.В: Трудно избрах абитуриентската си рокля,обикалях на много места и в крайна сметка се спрях на една модна къща в Благоевград.Роклята е шита,защото исках да е нещо свързано с моя стил на обличане и в същото време нещо различно,което не съм обличала досега. Избрах черния цвят,защото според мен черното и червеното са класика в елегантните тоалети.А пък сатена като материя внася нужната изисканост и женственост.Исках да има камъни Сваровски по цялата горна част и леко разхвърляни по корема.Сложихме и презрамка настрани,защото е по-нестандартно и внася разчупеност на цялата строгост на роклята.Моделът тип "русалка" е подходящ за момичета с изразена талия и затова реших,че е добър модел за моето тяло като подчертава всички извивки.



Обувките как избра,на много момичета им е трудно да се спрат на един чифт и обикновено се чудят между няколко?

А.В: Обувките ги закупих от един магазин в Кюстендил,13 см ток, сатенен сандал,на който  предната част е с камъни. Паснаха си перфектно с роклята, все едно са по поръчка.

Какъв бюджет похарчи за тоалета и обувките?

А.В: Роклята заедно с чантата,която ми изработиха в модната къща 750 лв,обувките 80 лв,общо 830 лв.

 За грим и прическа към професионалисти ли се обърна или реши сама да ги направиш?

А.В: За грима и прическата се доверих на професионалисти от Дупница.За прическата имах много идеи нахвърляни,но чаках роклята да ми стане и вече по нея да избера.Всичко в цялата ми визия беше по мой вкус.Исках прическата да бъде изчистена и вързана,за да може да изпъкне красотата на роклята.























Ако можеш да повториш балната си вечер,пак ли би избрала същия тоалет?

А.В: Ако още веднъж бъда абитуриентка със сигурност няма да бъда по същия начин,ще измисля нещо коренно различно.Все пак вече съм била така.

Какви са спомените ти от абитуриентската вечер?

А.В: Спомените ми са много разпокъсани,някои неща ми се губят от самото вълнение.Беше нещо незабравимо,което се случва веднъж в живота. 


Какво ще посъветваш абитуриентите тази година?

А.В:Тазгодишните абитуриентки желая да ги посъветвам да изберат най-подхождащите за личността им визия, да не се подлъгват от чуждото мнение и да се чувстват най-красивите на бала си.Пожелавам им само положителни емоции и да бъдат много усмихнати,защото усмивката краси човека.



Благодарим на очарователната Антония за съдействието и и пожелаваме успех в университета и със семейния бизнес!Очаквайте скоро следващата красива абитуриентка! :)

3 comments:

Теодора said...

Прекрасна рокля. Поздравявам те!Личи си, че имаш стил и собствено мнение. :))) Успех!

Antonia said...

Благодаря ти,много! :)

Anonymous said...

Mnogo krasivo momiche,sas straxotna usmivka i roklq kato ot Chervenia kilim na Hollywood