Saturday 12 January 2013

Моят прекрасен бал: Петя Балева

Днес Ви представяме най-новата ни рубрика "Моят прекрасен бал".Идеята за нея дойде от многото красиви снимки,които ни пратихте миналата година около периода с абитуриентските балове.Решихме да се свържем с момичетата,чиито снимки най-много харесахте и да ги помолим за кратко интервю,в което да ни разкажат за тяхната незабравима вечер и приготовленията около нея-рокля,прическа,обувки и всичко,което интересува една бъдеща абитуриентка.В тези интервюта ще видите снимки и подробна информация за роклите,прическите и общия бюджет,който са отделили.Надяваме се да сме от полза на тазгодишните млади момичета,които все още не са решили каква рокля да предпочетат,към кое модно студио или дизайнер да се обърнат.Май месец все още е далеч,но винаги е хубаво се приготвиш от рано.

Първа избрахме да е Петя Балева,чиято снимка събра много харесвания в албума ни във фейсбук.
Чаровната Петя е родом от Севлиево,но от пет години живее и учи в София.Завършила е гимназия за Приложни Изкуства "Свети Лука" със специалност-Пространствен дизайн,което определено много и е помогнало в избора на тоалет за бала,споделя самата тя.
































Трудно ли избра модела на роклята?Разкажи ни повече за него?

П.Б: Моделът на роклята успях да го измисля сама и след дълго търсене на подходящи платове и цветове се доверих на една много сръчна и талантлива жена- Ваня Митева от Ателие VANITY. Тя перфектно превърна скицата, която и бях нарисувала в реалност. Всичко останало като обувки и аксесоари намерих лесно, тъй като имах ясна представа в главата си какво искам. 

Какъв бюджет отдели за тоалета?

П.Б: Що се отнася до бюджета мога да твърдя, че беше повече от приемлив, роклята беше около 300лв, обувките също толкова + аксесоарите, общо около 1000лв всичко.


На професионалист ли се довери за грима и прическата?

П.Б: С грима ми се справи перфектно Пепа Стоянова от Proface, a прическата ми е мое произведение като преди всичко исках да изглежда естествено.

Ако имаш възможността да изживееш още веднъж бала си,същия тоалет ли би избрала отново?

П.Б: Искам да ви кажа, че това е неповторима вечер и да искам тя няма да се върне, но не бих променила нищо в тоалета си. За това най-важното са спомените, а те са най-хубавото. Важно е да тръгнеш с положителна нагласа за събитието.

С какво се занимаваш в момента?

П.Б: В момента съм студентка в Художествената академия, специалност "Мода" и общо взето всичко край мен се върти около тази сфера.


Пожелай нещо на бъдещите абитуриенти от випуск 2013.


П.Б: Бъдещите абитуриенти искам да ги посъветвам, по отношение на външния им вид, да не залагат на стереотипите,  да разчупят въображението си, не мога да се съглася, че им харесва да виждат комерсиалните сатенени рокли, колосаните къдрици и грим, с който самите те не могат да се познаят. Балът не е "Бал с маски", а вечер, в която най-много трябва да бъдат положителни и лъчезарни и най-вече себе си.


Благодарим за това интервю на Петя,която се отзова на нашата покана,пожелаваме и само успехи в професионален и личен план!Очаквайте скоро следващата красива абитуриентка в рубриката "Моят прекрасен бал".

















3 comments:

Boyana said...

Браво. Много красиво момиче и роклята е ефектна и много добре измислена.

http://www.snowwhiteinwonderland.com/

Zlatina said...

Има ли някакъв начин да се свържа с момичето?
Много ще съм благодарна, ако помогнете. :(

Admin said...

Здравейте,Златина, пишете ни лично съобщение във фейсбук :)