Friday 16 November 2012

Седем модни предложения за работещите дами

Всеки работен ден сме изправени пред дилемата какво да си облечем за работа.Ставаме,отваряме гардероба и сякаш абсолютно нищо няма в него,изгубили сме вдъхновението с позвъняването на алармата сутринта.
Затова днес събрахме седем много красиви облекла,които да ви дадат някакви идеи и утре,когато ставате за работа да имате предвид какво може да извадите от гардероба и как да го съчетаете.







































Меките пуловери са божествени!А в това съчетание с полата стават за почти всякакво работно място!







































Ако работите в офис,това е идеалния избор за вас-женствен и елегантен,който става за бизнес срещи,но достатъчно удобен и за всекидневна работа извън офиса.







































Ако пък не си падате по тъмните цветове за работа в офис и е позволено по-светлото облекло,това е най-добрия възможен нежен и лек вариант.











































Леката блуза от шифон с панделка,тънък колан и розовата пола са много свежа комбинация,от която можете да се възползвате,ако работата ви го позволява.Например учителската професия позволява по-голям диапазон при избора на тоалет за деня.







































A понякога е добре да заложим на семпла комбинация,ето един пример как да бъдем с изчистена и стилна визия за деня.








































Бялата рокля (особено дантелена) съчетана с черно сако винаги е била от любимите ми комбинации.Ако работното място го позволява,защо да не се възползваме?







































А това е пример за доста умерен тоалет, съчетан с по-свободно използващата се пухена яка и стилната черна пола до коленете.


Оставете коментар,за да споделите кое от тези седем предложения най-много ви допада.Благодарим Ви! :)


Снимки:Tumblr.com//Wendy's lookbook//TheDayBook

No comments: