Wednesday 17 October 2012

Хелоуин грим от Елена

Наближава един от най-страшните празници през годината-Хелоуин и въпреки че не е български празник,няма нищо лошо да си направим парти или да се забавляваме по случая.
В навечерието на 31 Октомври всякакви вещици,рицари,принцеси,духове,чудовища и всякакви приказни герои ще плъзнат из улиците на много държави.Ако вие планирате също да се присъедините или готвите купон по този повод,ние ви представяме някои идеи за грим от Елена Кацарска,която се занимава професионално с грим:


"С грим се занимавам от няколко години, но професионално-от скоро. Аз си имам тази страст още от малка, когато леля ми ми подаряваше разни гланцове за устни и други неща. От тогава започна всичко и няколко години по-късно реших, че съм добра в гримирането и искам да се занимавам професионално.
А за дамите ,които искат да изглеждат ефектно за Хелоуин ги съветвам да бъдат различни, но и в същото време елегантни. Могат да си изберат визията на жената котка.. или пък на някоя Дисни принцеса, или просто може да са с някакъв артистичен грим според тяхния вкус."

Елена черпи вдъхновение от самата идея за Хелоуин,от това да изглеждаш различно и необикновено и разбира се,от всички празнични костюми.

Още прекрасни предложения за грим можете да намерите на фейсбук страницата и тук.


























































1 comment:

Anonymous said...

Страхотен талант ! Най-добрата ! :) Пожелавам ти много успехи и само напред и нагоре ! :-*