Sunday 5 August 2012

Победителките в Giveaway-a!

Здравейте,мили дами,време е да обявим победителките в нашия Giveaway!
Но преди да ви кажа кой какво печели,искам да обясня как изтеглихме именно вашите имена.Точно в момента на гости ми е една скъпа моя приятелка,която доведе и малката и три годишна племенничка и както се досещате поверихме в малките и ръчички да посочи победителките,а тя се спря на тези имена:

1. Ралица Петрова-тя печели лака на Essie,плюс ръчно изработени обеци
2.Борислава Проданова-тя спечели ръчно изработени обеци и гривна
3.Classy~ -тя спечели два чифта обеци

Честито на всички!Обещаваме Ви,че съвсем скоро ще има нов giveaway,защото искаме да знаете,че вие,които четете блога ни и следите фб страницата сте много важни за нас!Дай боже да имаме възможността по-нататък да ви даваме и по-големи награди!Работим по въпроса!

Нека дамите,които спечелиха да се свържат с нас по и-мейл: vsichko_za_jenata@abv.bg ,за да се разберем как ще си получат наградите!




хохохохо

2 comments:

Classy~ said...

Лелеее не мога да повярвам! Това е първият път, в който печеля нещо и съм изглючително радостна че е точно при вас! Искам да ви благодаря от сърце за този giveaway и да помоля да нацелувате малката от мен :P ♥ Направихте денят ми прекрасен!

Admin said...

Честито от нас :) Малката вече си тръгна,но непременно ще я нагушкам като я видя пак!Усмихнат ден Ви пожелаваме! :) и ако не сте си проверили и-мейла го направете :)