Monday 27 August 2012

Вечният деним


Вечният деним – неизменна част от всеки гардероб.Това става благодарение на Леви Щраус ,който по време на златната треска в САЩ, започва да произвежда панталони от тази памучна тъкан,оцветена в индигово,която в началото е носена само от работници. 
Днес,той присъства във всеки гардероб под една или друга форма.

Дори в началото на кариерата си самата Анна Уинтур пуска корица на американсният Vogue,на която моделът е със комбинация от къси панталонки от деним ,умело съчетани със котюр дреха,което е доста дързък избор за дебютния й брой за списанието през 1988г. 

Ето и няколко тенденции при денимът за предстоящия сезон есен/зима 2012 -2013. С идването на есента вече навлизаме в по-тъмните нюанси на вишнево,кафяво,маслено зелено, лилаво и бежовото. И въпреки по-скучните тонове,за настроение присъстват принтове, брокат, много бродерии,джинси с ресни и характерни родео детайл. Отново са на почит панталоните от деним с прилепнали по краката крачоли тип „цигара”, но този път в различни дължини – над кокалчето,до средата на прасеца или под коляното.Такива модели съчетани с обувки на висок ток стоят много женствено и елегантно,и сякаш добавят малко повече увереност на всяка жена! 









































Яке от деним с капси Bershka - 99.95 лв.
Панталон от деним Bershka – 69.95 лв.
Все така актуални си остават и дънките с разнищени крачоли, якета с кръпки, къси поли и панталонки с ресни,съчетани с елегантни блузи и стилни аксесоари. Този сезон дизайнерите са заложили на не традиционните съчетания ,умело преплитайки различни стилове. 




















Някои от които комбинация между яке от деним с елегантни блузи,вечерна рокля и  дори риза с папионка. Давайки възможност на всеки смело да покаже своят уникален стил. Ако искате да сте актуални този сезон,можете да заложите на облекло от глава до пети в деним. Като съчетавате различни дължини и разцветки. 






Панталон от деним H&M - 59.90 лв.
Риза от деним H&M – 44.90 лв.
Сигурна съм ,че всяка от Вас има любим чифт дънки в гардеробът си!
Извадете го от там и смело го разходете в съчетание по Ваш избор!
















Автор: Миглена Ангелова











No comments: