Wednesday 4 July 2012

What to wear...на шопинг с Маги


По мои наблюдения точно преди сезонът на намаленията е трудно да се открие нещо, което да си заслужава парите... Повечето неща са или надценени с оглед предстоящото намаление, или просто са останали от пролетта. За разлика от магазините, в Интернет може да се намери почти всичко – прекрасни обувки, стилни рокли, уникални чанти и каквото още ви хрумне. Единственият проблем са сроковете на доставка... а понякога и доста високите цени. Разбира се, бихте могли да изчакате за някоя интересна находка 1-2 месеца, докато се сдобиете с нея, но идеята ми в случая е различна. Тази седмица реших да ви предложа нещо средно между онлайн пазаруване от международни сайтове и сходни артикули по българските магазини. Като краен резултат – полза за българските магазини по отношение на цени и наличност.
Избрала съм така актуалния този сезон цвят на мента, в съчетание със свежо зелено и неутрален цвят за чантата и обувките. Направила съм тази комбинацията за друг сайт, предлагащ огромно разнообразие от дрехи и аксесоари, като повечето от тях се доставят и за България (но както споменах горе – високи цени и срокове на доставка).
Почти същата рокля можете да намерите в Bershka. От Mango съм избрала обувките и чантата, а шапката – от Stradivarius. За бижутата – Indian Point е добра идея. Обикновено имат много интересни и уникални попадения, а и цените никак не са високи.





























No comments: