Monday 11 June 2012

What to wear...на шопинг с Маги


Слънце, плаж, море!

След последната седмица на температури над 30 градуса дори и в София, определено настроението ми започна да се ориентира към морето... за това и предложението тази седмица е насочено именно натам.
Опитах се да направя два сета, които могат да се комбинират и помежду си. Избрала съм неутрални цветове, така че и поотделно всяка дрешка или аксесоар може да ги комбинирате с каквато друга цветна идея ви хрумне. С една дума – сета, който ви предлагам, поне според мен, е една добра инвестиция за лятото.
За разходките през деня съм избрала бял топ и панталонки в по-тъмен цвят, които чудесно се съчетават с чантата. Поне според мен, идеята чантата да бъде съчетана по цвят с блузата или панталона например, е много по-интересен вариант, отколкото, ако се съчетава с обувките. Може да допълните сета с всеки един от аксесоарите и ще стои чудесно и завършено.
Ако пък сте се запътили към плажа, ви предлагам удобни обувки от Parfois, чанта в същия морски стил от Mango и семпъл (но пък стои страхотно) бански от H&M. Може да допълните сета с бяла памучна рокля, шапка и колие с морски мидички и звезди.

Пожелавам ви едно страхотно и много слънчево лято!


































http://www.stradivarius.com/
http://www.hm.com/bg/
http://shop.mango.com/BG/
http://www.parfois.com/
http://www.bershka.com/


Автор:Маргарита Шабанова

No comments: