Sunday 27 May 2012

What to wear...на шопинг с Маги


All you need is sun!




Комбинацията тази седмица е напълно подходяща за слънчевите и летни дни, които, надявам се ще дойдат най-накрая и при нас. Юни започва съвсем скоро и ако сте решили да се запътите към плажа, това е една подходяща и много весела комбинация за случая. Цветовете, които съм избрала напомнят за морето, слънцето и плажа, така че дори да сте далече от желаната почивка, можете да си създадете подобно настроение и в града.
Както споменах вече, синьото напомня за морето, но понеже в случая е доста шарено, е добре да го съчетаете с по-неутрални цветове и изчистени форми. А чантата и панталонките имат леки детайли, които ги правят не толкова скучни в този неутралния цвят.
За бижута също съм избрала по-семпъл дизайн, което позволява да ги съчетаете и с още много други комбинации. Освен вечер, шала може да го носите и като аксесоар към чантата, шапката или като колан за панталонките – дайте воля на въображението си J
Ако ви харесва съчетанието, с по-дълги панталони в подобен цвят и блейзър, спокойно можете да го носите и през тези не толкова слънчеви дни.













































http://www.hm.com/bg/
http://www.mango.com/BG/
http://www.parfois.com/
http://www.tally-weijl.com/
http://www.click-six.com/
http://www.pullandbear.com/


Автор:Маргарита Шабанова

No comments: