Wednesday, 9 May 2012

Нашите топ 10 рокли от Met Gala

Вчера се проведе традиционната Met(Metropolitan Museum of Art) гала в Ню Йорк,на събитието присъстваха не една и две хеливудски знаменитости.Феерия от рокли,прически и блясък се пръсна по червения килим,а ние подбрахме топ 10 на роклите,които най-много ни харесаха.Също така няма да пропуснем и най-зле облечените.

10.Кристен Бел


9.Лия Мишел8. Гуинет Полтроу
7.София Вергара


6.Ашли Грийн
5.Камила Бел


4.Хайди Клум
3.Джесика Алба
2.Нина Добрев

1.Скарлет Йохансън
Това е нашият топ 10 на модните предпочитания на знаменитостите,а сега сме отделили специално място на зоната на срама или "Какво си мислеха?!?"

Първото и единствено място заема кралицата на неподходящите модни решения Кристен Стюърт,знаем,че почитателите и ще възнегодуват,но съм сигурна,че дори и най-върлите и фенове не биха се облекли така за нищо на света,още повече,че това е гала вечерта на музеят на изкуствата в Ню Йорк!"Модната" бъркотия,която е забъркала ме кара да се зачудя "Защо продължават да я канят на събития?"Не че нямаше и други зле облечени на събитието,но всичко друго е простимо пред това.

Това е наше мнение,не го натрапваме на никого.В коментарите или на страницата ни във фейсбук можете да напишете топ 10 или само топ 5 на вашите любими тоалети,ще се радваме да споделите мнение! :)

No comments: