Wednesday 11 April 2012

"What to wear?"...на шопинг с Маргарита

Добре дошли в нашата нова рубрика "What to wear?". Имаме удоволствието да Ви представим Маргарита Шабанова,която ще води тази рубрика всяка седмица.В нея тя ще ви заведе на шопинг из българските магазини, като ви представи един фешън сет ,който е подбрала с актуални цени и магазини,от които можете да закупите дрехите.

Представяме Ви Маги :)
























Fashion set: Шоколад и бонбонено розово



Идеята за тази комбинация дойде от... обувките. Прекрасно съчетание на цветове и удобство, във все по-често срещаните платформи. Въпреки че по принцип не съм привърженик на идеята „обувки и чанта в тон”, тази определено допълва шоколадовото и топло усещане за предстоящите слънчеви дни. Цветната блузка и колие поставят свеж акцент, който се допълва от неутралните панталони и шал. Междудругото, белите шорти са прекрасна инвестиция (нещо като бялата риза, но по на юг) – съчетават се лесно, отиват на всичко и могат да се намерят по-евтини еквиваленти почти навсякъде. Бижутата, колана и шапката са малки детайли, които завършват тази весела и „вкусна” визия за лятото.


http://www.stradivarius.com/
http://www.click-six.com/
http://www.bershka.com/
http://www.parfois.com/
http://www.zara.com/
http://www.hm.com/bg/


Автор: Маргарита Шабанова

1 comment:

Anonymous said...

Според мен, добре се е получило, но герданът и шалът ще си пречат и няма да седят добре. Смисъл просто гердана ще се закрива.