Sunday, 18 March 2012

Yves Saint Laurent 2012 обувки за лятото

Една от водещите модни компании Yves Saint Laurent представи колекцията си от обувки за лято 2012.
Ето и малко информация от уикипедия за самият дизайнер,ако се интересувате:

Ив Сен Лоран (на френски: Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent) е френски моден дизайнер (моделиер), представител нависшата мода. Става известен през 1960-те и 1970-те години.
На 18-годишна възраст се установява в Париж. След смъртта на Кристиан Диор (на когото е асистент), само на 21 години, през 1957 година, застава начело на неговата модна къща. Въвежда в женската мода елементи от мъжката. Счита се за основател на стила унисекс. Той е първият, който кани тъмнокожи модели (манекени) за участие в представянето на неговите колекции.
Създава първата си колекция през 1962 година. През целия си живот страда от депресии и други психични заболявания и често е в психиатрични болници на лечение. През 2002 година предава модната си къща на Том Форд, от 2004 до 2010 година начело е Стефано Пилати.Ние избрахме да ви покажем ето тези модели,за да добиете представа,че платформите и високите токчета няма да излезнат от мода и този сезон.Харесва ли ви колекцията на Yves Saint Laurent?Какви обувки предпочитате вие за лятото?Всичко това можете да коментирате тук или на страницата ни във фейсбук. :)

No comments: