Saturday 18 February 2012

Малък конкурс с H&M награда!

Здравейте,мили дами!Искаме първо да Ви благодарим за невероятната подкрепа,която получаване и все по-бързо растящата ни аудитория.Към този момент имаме над 14,400 харевания във Фейсбук и над 10,000 посещения на блога ни!Не можехме и да си мечтаем за по-добри резултати!
Но както Вие ни харесвате и подкрепяте,така и ние решихме да направим един малък конкурс с награда и по този начин да кажем нашето "Благодаря"!

Конкурсът се казва "Моята мечта"!

За да участвате трябва да ни изпратите и-мейл на адрес : vsichko_za_jenata@abv.bg ,в който ни обяснявате за какво мечтаете!Просто нали :) Можете да прикрепяте снимки,използвайте всичко,което ще Ви помогне най-добре да ни разкриете вашата мечта!

Можете също да ни запишете видео,в което ни разказвате мечтата си и да ни пратите негов линк!Бъдете креативни!

Поканихме за съдия една от предишните победителки от конкурса ни с цитати - Соня Радинова.Нейният цитат беше избран на случаен принцип от сайта random.org и тя спечели една от коледните ни награди.
Тя заедно с Ели от нашият екип ще определят победителя от този конкурс!
Иии дойде време за наградата:

А тя е правото да изхарчите 30 паунда в онлайн пазаруване на страницата на H&M Великобритания!Покупките ще бъдат специално донесени от друг член на екипа ни,която живее в Лондон!
ето я и страницата : http://www.hm.com/gb/ 

Очакваме да споделите мечтите си с нас! :) Мечтата на победителката ще бъде публикувана в нашата страничка във фейсбук! :) Крайният срок е до 5 март!Победителката ще бъде обявена на 8 март!

Успех,момичета!

No comments: