Monday 20 February 2012

Когато модата се превръща в кич

На всеки се случва на улицата да се загледате в някоя жена или мъж заради начина,по който са облечени.Било то защото сте харесали някоя част на облеклото или защото сте си казали "Как е възможно да носят това?".В България това се случва доста по-често отколкото в чужбина,поради простата причина,че там хората не им прави такова впечатление каквото на нас.
Но има една граница между това да си облечен добре и да приличаш на Лейди Гага(естествено,ако получавахме пари колкото нея,мисля,че нямаше да е проблем всички да се обличаме така).За съжаление много хора дори не осъзнават,че неусетно вече са преминали в другото измерение.
Такъв е случаят с Лина,на 20 години от Хамбург,Германия.

























Тя е преминала с двата крака към кича.Може би в стремежа да покаже индивидуалността си я е загубила някъде по пътя между тези кожени обувки с капси,разкъсаните дънки и шарения пуловер.Твърде жалко,защото ако се заменят някои части на облеклото,може да се получи доста добра комбинация.
Незнайно защо този тоалет ми напомни на някои госпожи и госпожици от нашата родна музикална сцена,но за съжаление той не е и на половина толкова лош,колкото са техните облекла.


За този "тоалет" не знам от къде да започна с това колко много неща са нередни.
Къси кожени панталони?Чанта с ресни?Убийтвено високи обувки на ток с платформа?Нещо,което прилича на потник?
Това облекло е подходящо единствено за маскарад,ако ще се обличаш като Риана.Но да го използваш за ежедневието?Хммм....НЕ!










За недоразумението на Шарлот от Уелс,която между другото е моден блогър,е трудно да се говори.
Не обичам псевдо хипитата, да си на 19 и да си мислиш,че разбираш този период е позьорско.Има много по-добри начини да се пресъздаде хипи стила,но това не е един от тях...отново червен картон!
































За 22 годишната Лоран,явно съчетаването на цветовете не е било приоритет.Личи си,поне сме сигурни,че няма да я блъсне кола докато пресича улицата...няма как да остане незабелязана!



























А последните две ще се направя,че не съм ги видяла,май ще е най-добре и вие да преминете към някоя от другите ни статии вече...кичът за днес приключи! :)

Очаквайте статията ни "Модният кич в България"! Тя ще е доста по-пеперлива,в тази бяхме много щадящи от към критики.
До скоро! :)

No comments: