Tuesday 31 January 2012

6 елемента от облеклата през 2012

Събрахме малка колекция от 6 елемента,които са във всички модни списания и ще продължавате да ги виждате постоянно през 2012 година.Каквото и да си купите с мотив на цветя няма да сбъркате.От летните рокли до балетни пантофки,коцовете,тениски,потници и тн.Съветваме ви все пак да ограничите цветните мотиви до само една част от облеклото. 


















 Коланите са навсякъде този сезон,слагат се върху ризи,блузи,жилетки,пончо,дори върху някои палта,особен тънките като този.Можете дори да носите два малки колана един върху друг върху дълга жилетка. 




Въпреки че не остана много от зимата ви представяме зимното пончо.Лесно и нестандартно за носене,то винаги е било интересна част от женския гардероб.Но тази зима определено бе номер едно сред тенденциите.











Тъй наречените "skinny jeans" още продължават да младеят модните тенденции и тази година,но този път в различни цветове.Ако се стремите да следвате "модното" то с един чифт в например червено ще бъдете като за корица на списание.












Големите обеци май никога не са излизали от мода.Но дори и да са били,сега определено не са.Колкото по-големи,толкова по-добре.














Перлените гердани може да ви се струват като от друга епоха,но в момента страниците на списанията крещят "перли,перли"!Но ако не сте им почитатели,винаги можете да ги замените с верижки с интересни висулки.













Това са нашите предложения засега,очаквайте допълнение по статията скоро :)

No comments: